Sürat kargo ürünüm elime ulaşmıyor

Modeste

Kilopat
8 Gün önce bir sandalye sipariş etmiştim ayın 11'inden beri Maltepe aktarmada gösteriyor. Ürünümü arayıp müşteri hizmetlerine sorduğumda ne zaman geleceğine dair bir bilgi veremiyor. Biliyorum şu sıralar kargolar yoğun insanlar yoğun çalışıyor ama diğer kargo şirketlerinde böyle bir sorun yaşamadım. Kaç güne elime ulaşır onu da bilmiyorum daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de aynısı daha dün Aras Kargo ile başıma geldi. Kargo takip numarasında ürünümün farklı bir şehirde aktarmada olduğu görünüyordu ama kargo dün elime ulaştı.

8 Gün önce bir sandalye sipariş etmiştim ayın 11'inden beri Maltepe aktarmada gösteriyor. Ürünümü arayıp müşteri hizmetlerine sorduğumda ne zaman geleceğine dair bir bilgi veremiyor. Biliyorum şu sıralar kargolar yoğun insanlar yoğun çalışıyor ama diğer kargo şirketlerinde böyle bir sorun yaşamadım. Kaç güne elime ulaşır onu da bilmiyorum daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Ne yapmam gerekir?
Kanka bende 1 ay önce mouse sipariş etmiştim. 3 hafta boyunca sürat kargo Maltepe aktarmada bekledi ve daha sonra elime ulaştı. Ürünü alırsın ama çok bekletiyorlar. İstersen iade al istersen bekle. Arayıp bilgi istediğinde de hiçbir şey söylenmiyor bazen açmıyorlar bile. Karar sana kalmış.

Kanka bende 1 ay önce mouse sipariş etmiştim. 3 hafta boyunca sürat kargo Maltepe aktarmada bekledi ve daha sonra elime ulaştı. Ürünü alırsın ama çok bekletiyorlar. İstersen iade al istersen bekle. Arayıp bilgi istediğinde de hiçbir şey söylenmiyor bazen açmıyorlar bile. Karar sana kalmış.
aynen hiçbir şey söylemiyorlar bekleyeyim o zaman bir iki hafta daha olmadı iade ederim.

Aynısı bana da oldu. Bir hafta İzmir aktarmada bekliyor gözüküyordu. Sonunda dayanamadım aradım. Bir hafta İzmir’de olan kargo ne hikmetse yarım saatte Sakarya’ya gelip anında dağıtıma çıkmış. İki saate kapımdaydı kargo.

Ürün Maltepe aktarmada kalmış görünüyor. Birçok kişinin aynı yerde sıkıntı yaşadığını gördüm cidden rezil bir kargo şirketi.
Aynısı bana da oldu. Bir hafta İzmir aktarmada bekliyor gözüküyordu. Sonunda dayanamadım aradım. Bir hafta İzmir’de olan kargo ne hikmetse yarım saatte Sakarya’ya gelip anında dağıtıma çıkmış. İki saate kapımdaydı kargo.
Dediğiniz şekil bende aradım ufak bir çıkışma yapınca diğer günü kargoya verdiler. millet kargosuna ulaşması için illa araması gerekiyor herhalde. Konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı