Sürat Kargo'nun Rezilliği

OzanHit

Femtopat
Daha fazla  
Selam, geçen hafta Cumartesi günü Sinerji.gen.tr'den Corsair marka PSU aldım. Pazartesi günü kargoya verdiler ve Salı günü Bursa'daki teslimat şubesine geldi fakat dağıtıma çıkmadı. Dağıtıma çıkmamasından dolayı işkillenip telefonla aradım fakat açmadılar, şubeye gittim. Kargonun şubede olduğunu göstermelerine rağmen arayıp bulamadılar ve aktarmada olduğunu söylediler. Şubenin ne kadar dağınık olduğunu, kargoların nasıl sağa sola fırlatıldığını hatta bazı kargoların nasıl dışarıda bırakıldığı konusunu açmak istemiyorum bile. Neyse hadi dedim 1 gün geç alırız bir şey olmaz dedim ama bugün de gittiğimde kargomun aktarmada olduğunu söylediler. Bursa aktarma şubesini arıyoruz yine aynı şekil telefonu açmıyorlar. Şikayet etmek için Bursa bölge müdürlüğünü arayayım diyorum o da hakeza öyle. Kargomun sağlam olduğu bile muammayken ortada kargo yok. Şimdi ben bunları kime/nereye nasıl şikayet edebilirim? Ya da nasıl bir yol izlemeliyim?

Selam, geçen hafta cumartesi günü Sinerji.gen.tr'den Corsair marka PSU aldım. Pazartesi günü kargoya verdiler ve salı günü Bursa'daki teslimat şubesine geldi fakat dağıtıma çıkmadı. Dağıtıma çıkmamasından dolayı işkillenip telefonla aradım fakat açmadılar, şubeye gittim. Kargonun şubede olduğunu göstermelerine rağmen arayıp bulamadılar ve aktarmada olduğunu söylediler. Şubenin ne kadar dağınık olduğunu, kargoların nasıl sağa sola fırlatıldığını hatta bazı kargoların nasıl dışarıda bırakıldığı konusunu açmak istemiyorum bile. Neyse hadi dedim 1 gün geç alırız bir şey olmaz dedim ama bugün de gittiğimde kargomun aktarmada olduğunu söylediler. Bursa aktarma şubesini arıyoruz yine aynı şekil telefonu açmıyorlar. Şikayet etmek için bursa bölge müdürlüğünü arayayım diyorum o da hakeza öyle. Kargomun sağlam olduğu bile muammayken ortada kargo yok. Şimdi ben bunları kime/nereye nasıl şikayet edebilirim? Ya da nasıl bir yol izlemeliyim?

Bende Sinerji'den sipariş vermiştim 25metre etharnet kablosu. 5 gün şubede bekledi dedim dağıtıma çıkar ama 5 gün bekledim aramama rağmen açmadılar. En sonunda gidip almak zorunda kaldım.

Sürat kargo genel merkezine o şubeyi şikayet edebilirsin, Şikayetvar sitesine başlık açabilirsin.
Hocam telefonla ulaşmayı deniyorum ama hiçbirine ulaşamıyorum. Şikayetvar'a da şikayet yazacağım.
Benim sandalyemi kırdılar.
Üstünde kırılacak eşya sembolü olan kargoları bile sert bir şekilde fırlattıklarına tanık oldum gözlerimle, onun için çok şaşırılacak bir durum değil.
Bende Sinerji'den sipariş vermiştim 25metre etharnet kablosu. 5 gün şubede bekledi dedim dağıtıma çıkar ama 5 gün bekledim aramama rağmen açmadılar. En sonunda gidip almak zorunda kaldım.
Hocam benim kargo direkt şubede de yok. Kargonun nerede olduğunu onlar da benim kadar bilmiyorlar. Aktarmada diyorlar ama o da belirsiz. İşin komik tarafı personel eksikliği olduğunu söyleyip dağıtıma da çıkmıyorlar, 2 gündür ayaklarına kadar gitmek zorunda kaldım.

Satıcılar 3 kuruş fazla verip Yurtiçi kargo gibi firmaları tercih etmedikleri sürece biz böyle sürünmeye devam ederiz. Sürat-Aras-MNG gibi kargo firmalarını görünce ben sipariş vermiyor veya iptal ediyorum.

Kargo rezilliği dersen her kargo birbirinden cacık.

Aras kargo il dağıtım merkezinde 50 metre tekmeleye tekmeleye kargo indiriyorlar araçtan.
Sürat kargo, MNG gelmeyen aracı indirdi gösteriyor.
PTT Allaha emanet.
Yurtiçi şu an en iyi firma, ancak onları da bu hareketleri yapmaktan tutan yok. Ağır koliyi canı ister dağıtıma çıkartmaz mesela.

Satıcılar 3 kuruş fazla verip Yurtiçi kargo gibi firmaları tercih etmedikleri sürece biz böyle sürünmeye devam ederiz. Sürat-Aras-MNG gibi kargo firmalarını görünce ben sipariş vermiyor veya iptal ediyorum.
1 desi başı kargo ücreti.

Sürat kargo: 22 TL
Yurtiçi: 58 TL

Technopat Haberler

Geri
Yukarı