Arkadaş ortamında ağzımın çok düzgün olduğu söylenemez. Sinirleniyorum falan o zaman karışıyor ortalık. Arkadaşlarıma söylediklerimin haddi hesabı olmuyor. (Kırıcı değilim tabiki) Bu olandan 2-3 dakika sonra kahkahalar atıyoruz. Sana her fırsatta "Seni seviyorum, değer veriyorum" diyenden kork. Bir erkek, asla sevdiği bir erkek arkadaşına her fırsatta demez böyle şeyler. Diyorsa vardır bir sıkıntı. Benim hayatımda en çok uğraştığım, en çok laf soktuğum insanlar en sevdiklerimdir. Bir insanın sana demesinden değil de, hareketlerinden, sana karşı olan tavrından anlayabilirsin. Böyle yaklaş çevrendekilere. Ancak o zaman gerçek görüşe sahip olursun.
Bu durumda yapman gereken sadece kabullenmek, takmamak. Benle de sınıftaki 2 arkadaşım (arkadaş mı diyeyim bilemedim) sürekli dalga geçiyordu, gene geçiyorlar birşey farketmiyor. Sadece onları takmamaya çalışıyorum, umrumda bile değiller aslında. Seninle gerçekten takılıyorsa, arkadaş gibi davranıyorsa dalga geçmiyorsa benim için gerçek arkadaştır bence. Gerçek arkadaş bulmak çok zor..
Mesela bana karşı tavrı haraketleri nasıl olmalı? Genelde benimle dalga geçer, sürekli el şakaları yapar, genelde küsme şakaları yapar.
Ya dalga derken, mesela adım hasan, florasan falan diyor şaka anlamında.
Senle nasıl dalga geçiyor mesela ? Ben en yakın arkadaşımla çok dalga geçerim bazı hareketlerine, ama birbirimize bakar güleriz geçerken bile. Dalgayı böyle geçmeli senle. Kırmamalı yani. El şakaları yapmak normal bir şey bence. Küsme değil de aşağılayıcı olmadığı sürece şaka da güzel bir şey. Nasıl olmalı sana karşı biliyor musun ? Samimi olmalı, içten olmalı. Bunu hissedebilirsin. Bu hafta keşfe çık arkadaşlarının arasında. Tespit et. Bakalım kimleri samimi bulacaksın.
Mesela bana karşı tavrı haraketleri nasıl olmalı? Genelde benimle dalga geçer, sürekli el şakaları yapar, genelde küsme şakaları yapar.