Çözüldü Sürekli DNS bağlantısı kopması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Bu sıralar o kadar sık DNS bağlantısı kopuyor ki hiçbir şeye bakamıyorum. Gidiyor geliyor anlamadım ne yapmalıyım?

Çözüm
Kaç aydır bu sorunu yaşıyordum, üstüne bazı sitelere ve uygulamalara giremiyordum, en sonunda modeme hard reset attım. DNS yüzünden DayZ'e bile giremiyordum. Öyle bir vasat hataydı.
Hocam bunu dener misiniz? Bende de ara sıra oluyordu, bu yol ile çözdüm.

Denetim Masası>Ağ ve İnternet>Ağ ve Paylaşım Merkezi>Bağlı olduğun ağı seç (bağlantılar yazar)>Özellikler>İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4 Özelikleri)>Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan> Üst tarafa>8 8 8 8>Alt tarafa>önce 8 8 2 2, olmaz ise 8 8 0 0 deneyin.

Hocam bunu dener misiniz? Bende de ara sıra oluyordu, bu yol ile çözdüm.

Denetim Masası>Ağ ve İnternet>Ağ ve Paylaşım Merkezi>Bağlı olduğun ağı seç (bağlantılar yazar)>Özellikler>İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4 Özelikleri)>Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan> Üst tarafa>8 8 8 8>Alt tarafa>önce 8 8 2 2, olmaz ise 8 8 0 0 deneyin.

Geçersiz adres. Olmuyor, bu mesajı yazarken bile 2 defa bağlantı koptu.

Hocam bazen Wireless driverlarından da kaynaklanıyor. Kullandığınız bilgisayar markasının kendi sitesinde öyle driverlar vardır. İndirip tekrar deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı