Sadece seni değil. Bizim sınıfımızda da var böyle tipler.Hayatınıza böyle birileri girdi mi? Bu durum bir beni mi irite ediyor? Karşı tarafa olan bakış açımı tamamen olumsuz yönde değiştiriyor.
Konu ne yapmam gerektiği değil, buradakilerin bu duruma olan bakış açısını öğrenmekHerkes anasının karnından mizahşör doğmadı. Durumdan hoşlanmadığını burada belirtmek yerine doğrudan karşı tarafa söylerek sağlıklı bir iletişim kurabilirsin.
Beni daha çok kızların yanında komik olmaya çalışan erkekler itire ediyor.Hayatınıza böyle birileri girdi mi? Bu durum bir beni mi irite ediyor? Karşı tarafa olan bakış açımı tamamen olumsuz yönde değiştiriyor.
Var olma çabası diye yorumladımBeni daha çok kızların yanında komik olmaya çalışan erkekler itire ediyor.
Öncelikle böyle kişiler olduğu için karşı cinse bakış açın niye değişiyor anlamadım. Tecavüzcü tacizci katil erkekler var diye kadınlar da erkeklere olan bakış açısını değiştirse hoşuna gitmezdi diye düşünüyorum. Kendisi bunu ilgi çekmek için yapmıyorsa eğleniyorsa seni de çok rahatsız etmiyorsa karışma. İstediği gibi yaşasın mutluysa devam etsin. Seni çok rahatsız ettiyse senin olduğu ortamda yapmamasını rica et.Hayatınıza böyle birileri girdi mi? Bu durum bir beni mi irite ediyor? Karşı tarafa olan bakış açımı tamamen olumsuz yönde değiştiriyor.
Kanka konu sahibi sadece espri yapan kızlar hakkında konuşmuş neden duyar kasıp olayı başka yerlere çekiyorsun?Öncelikle böyle kişiler olduğu için karşı cinse bakış açın niye değişiyor anlamadım. Tecavüzcü tacizci katil erkekler var diye kadınlar da erkeklere olan bakış açısını değiştirse hoşuna gitmezdi diye düşünüyorum. Kendisi bunu ilgi çekmek için yapmıyorsa eğleniyorsa seni de çok rahatsız etmiyorsa karışma. İstediği gibi yaşasın mutluysa devam etsin. Seni çok rahatsız ettiyse senin olduğu ortamda yapmamasını rica et.
Duyar kasmıyorum, insanların hayatta yaptığı şeyleri sürekli eleştiren insanlar hoşuma gitmiyor.Kanka konu sahibi sadece espri yapan kızlar hakkında konuşmuş neden duyar kasıp olayı başka yerlere çekiyorsun?
Kanka konu sahibi sadece espri yapan kızlar hakkında konuşmuş neden duyar kasıp olayı başka yerlere çekiyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.