S silverbullet01 Femtopat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #1 Sürekli farklı sebeplerden mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Sorun neden kaynaklandığını da bilmiyorum. Minidump
Sürekli farklı sebeplerden mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Sorun neden kaynaklandığını da bilmiyorum. Minidump
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Finder Çözüme Giden Yol Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.026 Makaleler 60 Çözümler 801 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #11 silverbullet01 dedi: Çok ama çok teşekkür ederim, indirip güncelleyeceğim yedeklerimi alır almaz. İnşallah düzelir artık Genişletmek için tıkla... Tamamdır diğer dediklerimi yapıp gelişmeleri bildir. Artı 0 Eksi
silverbullet01 dedi: Çok ama çok teşekkür ederim, indirip güncelleyeceğim yedeklerimi alır almaz. İnşallah düzelir artık Genişletmek için tıkla... Tamamdır diğer dediklerimi yapıp gelişmeleri bildir.
KS KS S silverbullet01 Femtopat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #12 claus dedi: Tamamdır diğer dediklerimi yapıp gelişmeleri bildir. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz güncellemeyi yaptım ancak yaptıktan sonra ekteki hatayı almaya başladım. Dosya Ekleri hata.jpg 151,6 KB · Görüntüleme: 31 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
claus dedi: Tamamdır diğer dediklerimi yapıp gelişmeleri bildir. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz güncellemeyi yaptım ancak yaptıktan sonra ekteki hatayı almaya başladım.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Finder Çözüme Giden Yol Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.026 Makaleler 60 Çözümler 801 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #13 silverbullet01 dedi: Hocam dediğiniz güncellemeyi yaptım ancak yaptıktan sonra ekteki hatayı almaya başladım. Genişletmek için tıkla... 15 gündür neredesin BIOS sonrası mı bu sorun oldu ? Sistem çökmüş. Artı 0 Eksi
silverbullet01 dedi: Hocam dediğiniz güncellemeyi yaptım ancak yaptıktan sonra ekteki hatayı almaya başladım. Genişletmek için tıkla... 15 gündür neredesin BIOS sonrası mı bu sorun oldu ? Sistem çökmüş.
KS KS S silverbullet01 Femtopat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #14 claus dedi: 15 gündür neredesin BIOS sonrası mı bu sorun oldu ? Sistem çökmüş. Genişletmek için tıkla... Hocam anca yapabildim, müsait olamadım. Evet bios güncellemesinden sonra bu hatayı aldım maalesef Artı 0 Eksi
claus dedi: 15 gündür neredesin BIOS sonrası mı bu sorun oldu ? Sistem çökmüş. Genişletmek için tıkla... Hocam anca yapabildim, müsait olamadım. Evet bios güncellemesinden sonra bu hatayı aldım maalesef
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Finder Çözüme Giden Yol Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.026 Makaleler 60 Çözümler 801 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #15 Sistem çökmüş. BIOS'a gir restore defaults save yap. Sonra temiz kurulum yap. Artı 0 Eksi