Çözüldü Sürekli format atmak zararlı mı?

• Konuyu başlatan cNox
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 15.125
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cNox

Hectopat
Daha fazla  
Sürekli format atmak zararlı mı?

Çözüm
Hala format atarsan SSD’nin ömrü kısalır muhabbetleri bitmemiş. İstersen her gün günde 3 defa bir yıl boyunca format at ömür olarak %5-6 etkilersin. İyi bir SSD’yi format atarak öldüremezsin, ömrünü de kısaltamazsın. Technopat YouTube kanalında SSD Dayanıklılık testleri var herkesin izlemesini tavsiye ederim. TBW Cinsinden üreticinin verdiği ömrünün 4-5 katı veri yazıyorlar. Format attım ömrünü kısalttım gibi bir muhabbet söz konusu değil.
Hala format atarsan SSD’nin ömrü kısalır muhabbetleri bitmemiş. İstersen her gün günde 3 defa bir yıl boyunca format at ömür olarak %5-6 etkilersin. İyi bir SSD’yi format atarak öldüremezsin, ömrünü de kısaltamazsın. Technopat YouTube kanalında SSD Dayanıklılık testleri var herkesin izlemesini tavsiye ederim. TBW Cinsinden üreticinin verdiği ömrünün 4-5 katı veri yazıyorlar. Format attım ömrünü kısalttım gibi bir muhabbet söz konusu değil.

Çözüm
Bir şey olmaz, disk sağlığı çok mu düşük? O yüzden mi çekiniyorsun.
Hayir diskim yeni alali 1 yil bile olmadi ssd kullaniyorum fakat istemsiz bir şüphe var içimde
Birnevi içimi rahatlatip aydinlattiniz teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…