Sürekli klavye temizlemek

justwatchgg

Hectopat
Yer
TR
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta olan klavyeden var bende ama çok titizim manyağım kısaca en ufak bişiyde temizliyorum saç falan giriyor araya bende tuşları çıkartıp takıyorum. Zaman zaman bu aralar çok yapıyorum bir zararı olur mu ? Işığa falan tuşları çıkartmak çok zor tuşları aşağıya eğiyorum üstten çıkıyor zararı olur mu? Alacaklara tavsiye.

!Eğer çok titizseniz almayın Razer dayanıklı gibi değil tasarımı vb. hoş Chroma alın alacaksanız da!

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum klavyeye zararı olur mu birde mekanik sesi bende yoğun değil hafif sizce bozdum mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli söküp takarsanız tuşlar bir süre sonra gevşer, hatta yerinden de çıkabilir. Her bir saç teli gördüğünüzde temizlemeye gerek yok. Bunu yavaş yavaş haftada bir temizliğe, daha sonra ayda bir temizliğe bırakın.

Sürekli söküp takarsanız tuşlar bir süre sonra gevşer, hatta yerinden de çıkabilir. Her bir saç teli gördüğünüzde temizlemeye gerek yok. Bunu yavaş yavaş haftada bir temizliğe, daha sonra ayda bir temizliğe bırakın.
bozmamışımdır değilmi 2-3 gün yaptım ben cıkarmayı zorladım cıkarırken tuşları ama bozulmamıstır dımı?

Hayvan gibi abanmayın yeter. Razer tuşları, en dandik tuşlardır. Üstelik garantisi de dandiktir.
biraz banada öyle geldi ama heves cidden titiz olmasam kullanırım güzelce ama şimdi öksürdüm hafif üstüne ondan bile nem kapıyorum manyağım. corsair alabilirdim bunu alcağıma yada logitech g710+ daha sağlam ama razer işte sesi falan var alırsanız chroma alın pişman olursunuz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı