Sürekli mavi ekran hataları

erdem06

Kilopat
Katılım
18 Kasım 2015
Mesajlar
97
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni bilgisayarda sürekli mavi ekran hatası yiyorum. Temiz format attım ama genede aynı yardımcı olabilecek var mı?
 
Sagolasın zaten daha neyin bozuk oldugu belli deilki bence bulamiyacaklar adam xmp yaptinmiyi soruyo yani anlamadim neyin pesindeler
Adamların elinde bozuk parça mevcutsa bunun iadesi için kargo ücreti ve gümrük vs. ödemek kendilerini zarara sokacak o yüzden iade/değişim yapmamak için XMP garanti kapsamı dışındadır diyorlar. Yanlış, dava açılsa kazanırsınız ama dava süreci uzun sürebilir.
 
Aradılar dun ve ıslemcı bozukmus garantıye gonderdık dedıler 1 ılk gonderdıgımde ıslemcı bozuktu degıstı nasıl degısım nasıl test bu
2 ıkı kere ıslemcı bozuk cıkması benım sansımmı yoksa sız bozuk urun ya da aynı ıslemcıyı bana mı kakalıosunuz
3 ılk gelısınde 5 ıkıncı gelısınde 4 gun kalan bilgisayar nasıl oluyorda degısım deılde garantıye gonderılıyor adam ne soledıysem sadece baska bir şey yapamıyoruz dıyor bir şey soyluyorum cevap vermeyıp susuyor orada mısınız dıyorum dınlıyorum dıyor eee ne dıceksınız dıyorum adam baska bir şey yapamıyorum dıyor ben napıyım anlamadım boyle bir şey olabılırmı ya garantıden oldukı degısım verdıler bu bilgisayar gene bozuk gelecek adım gıbı emınım.
 
@erdem06 hocam merhaba. Güncelleme yapmamışsınız. Son durum nedir acaba?

Yakında benzer bir süreç yaşayacağım muhtemelen itopya ile.

Konuyu hortlattığım için özür dilerim.
 
Son düzenleme:
Hocam PC geldi gene işlemci değiti 3. işlemcisinde şu an sorun yok ama son değişimi AMD'ye gönderip yaptılar yani aa ben sana hatalı ürün sattım özür dilerim vs yok neyseki AMD 5 günde işlemci bozuk dedi ve değişimi yapıldı.
@Assecreed her şey için sağ ol bu arada çok destek oldun kuzenimindi PC oda anlamadığı için ben yazdım müsait olursan benim kulaklık sorunum var bir ara bakar mısın profilden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı