Sürekli Mavi Ekran Hatası Almak

fatihgunes44

Hectopat
Yaklaşık 1 ay önce bilgisayarıma format attım bilgisayarım açılıyor ama neredeyse her gün 1 defa mavi ekran hatası veriyor. Açılıyor oyuna girmesem bile mavi ekran veriyor. Minidump dosyalarını paylaşmaya çalıştım ama arşivlerken (herhangi bir sayı).dmp açılamıyor diye hatalar verdi.

unknown (1).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce o minidump dosyalarının hepsini masaüstüne atın. Masaüstünden de bir klasörün içine atıp öyle sıkıştırın. WinRAR vb. uygulamalar kullanabilirsiniz.

Dediğiniz gibi yapıyorum hatta fotoğraftaki minidump dosyasının içinde dosyalar ve klasöre sağ tıklayıp arşive ekle dediğimde öyle bir hata veriyor güvenlik hatası değil.
Çok uğraştım ama yapabildim WinRAR'ı yönetici olarak açıp öyle arşivlemem gerekiyormuş.

Son düzenleme:
Belleklere test yapın.

Anakartınızın modeli nedir? Dump dosyasından ulaşamıyorum. Sistemde bariz bir bellek hatası var. Şimdiden belirteyim, test hata bulmasa bile değişmeleri lazım. Belleklerin modeli nedir?

Belleklere test yapın.

Anakartınızın modeli nedir? Dump dosyasından ulaşamıyorum. Sistemde bariz bir bellek hatası var. Şimdiden belirteyim, test hata bulmasa bile değişmeleri lazım. Belleklerin modeli nedir?

Anakartımın modelini bilmiyorum ama RAM giriş yerinde sıkıntı olduğunu biliyorum.
Belleklere test yapın.

Ve de 10 yıllık bilgisayar ilk defa bu kadar mavi ekran hatası alıyorum.

O halde sorun anakarttan kaynaklıdır. 10 yıllık bir sistem olduğundan garantisinin olmadığını varsayıyorum. Anakartı değiştirmeniz sorunu çözecektir.

O halde sorun anakarttan kaynaklıdır. 10 yıllık bir sistem olduğundan garantisinin olmadığını varsayıyorum. Anakartı değiştirmeniz sorunu çözecektir.

Fakat anakartı değiştireli daha 1 yıl oldu geçen yıldan şimdiye bilgisayarımdaki tek fark çok ısınması yıllardır fanını temizlemiyorum fanını temizleyip tekrar bilgisayara bakacağım eğer olmazsa dediğinizi yapacağım.

Anlamadım. Şimdiki anakartınız sorunlu değil mi yani?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı