Sürekli mutsuzluk

cyper

Centipat
Katılım
27 Ağustos 2022
Mesajlar
356
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Nedense şu yaşıma kadar problemler ile geçti takıntı ve dertler olunca bende aniden mutsuzluk hissi beliriyor. Artık yaptığım her işte daha fazla düşünüp sonucun ne olduğuna bakmaya çalışıyorum. Sanki yaşımın getirdiği ergenlik psikolojisi bir yana hayal kursam motivasyon her şeyim var ama hayata dair inancım kalmadı. En son yaşadığım aldatılma olayından sonra kız arkadaşımın bana kötü şeyler demesinden dolayı saçlarım beyazlamasi kısa boylu demesi gibi şeyler sanırım ben de kendimi sevmeme durumu oluştu. Normalde böyle değilim ama daha farklı şeyler oluyor babam koah hastalığına yakalandığı için sigara içme diyorum ama içiyor onun bu halini görünce insan kötü düşünmekten duramıyor. Her şeyi iyi yoluna girecek durumu ile başlıyorum güne ama gün aynı halime dönüşüyorum artık yalnızlık ve bunalımda gibi hissediyorum. Burada daha anlatamadığım şeyler var her iyi şey düşünsem hayat kötü gösteriyor.
 
Zaman maalesef iyi dönemler geçirdiğimizi farketmediğimiz gibi kötü geçirdiğimiz zamanlarında bitmeyeceğini düşünürüz. Sadece vakit ilerlemeli her şey yoluna girer ve dahada kötüsü gelir hayat böyledir yapabiliceğin bir şey yok her zaman bir motivasyon arama kendine az veya mutsuzken de yetinmeyi öğrenmek bu sorunu asıl çözen şeydir.
 
İnan herkes göründüğü gibi değil herkesin derdi sorunu var, dün de arkadaşım vefat etti, 1 ay önce kaza geçirdim daha neler sayabilirim yalnızlık konusuna gelecek olursak bende henüz çözüm yolu bulmuş değilim.
 

Geri
Yukarı