Sürekli olarak omuz çıkması

jaflinetr

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar, son 6 aydır sürekli olarak yaşadığım bir sıkıntım var. Bu sıkıntım ilk olarak köye tatile gittiğimde arkadaşlarımla maç oynarken başıma geldi, kalecilik yaparken sert bir şutu o anki heyecanla tek elle tuttum ve omzum çıktı bu 1 dakika sürdü sonra hareket ettirmeye çalıştığımda ettiremedim acıyordu ama sonra kolumu diğer elimle hareket ettirmeye çalıştığımda yerine geri oturdu.

Bu olay o ay iki kere oldu yine aynı kişinin şutuyla omzum çıktı ve geri düzeldi ama o olaylardan sonra 2 gün o omzumda ağrı oldu (köyde olduğum için doktora gidemedim ilçeye indiğimde ise kolum düzelmişti) ama tatilden döndüğümde sürekli uykumda hafiften omuzum çıkıyor ve kolayca tekrar düzeliyor. Günlük hayatta da sürekli oluyor yakın zamanda doktora gideceğim ama şu anda merak ettiğimden soruyorum. Ne gibi tedavi yapıyorlar yaşayan arkadaşlar var mı? Söylerlerse çok sevinirim.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim yeğenimde var benzer bir problem onun da kolu çıkıyordu sizin gibi ve doktora gittiğimizde yapacak bişey olmadığını artık yer ettiğini söyledi. Yani bunun bir çözümü yok sizim omzunuz da yer ettiyse eğer olabildiğince ağır işler gerektiren şeylerde kullanmamanız gerekiyor örneğin futbol maçında kalecilik gibi. Ne kadar kullanmazsanız her geçen gün o kadar daha sağlamlaşır ama hiçbir zaman eski halini tutmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı