Sürekli paranormal olaylar yaşıyorum

Halüsinasyon görüyorsunuz büyük ihtimalle.

Halüsinasyon görüyorsunuz büyük ihtimalle.
Hocam hadi o merdivende gördüğüm arkadaşım halüsinasyondu. Peki bu yaşadığım son olay. Hadi diyelim o gördüğüm siyah beyaz gözlü şeyde halüsinasyon peki rüyamda yaşadıklarım. Hadi rüyada halüsinasyon peki o kapının camı kapamama rağmen açılıp kapanması. Bilmiyorum ya kafam çok karışık.

Benim başımdan çok olaylar geçti ama açıklanacak şeyler değil ben yazlıkda kalıyordum şu an 21 yaşındayım o zaman 17-18 yaşındaydım sevgilimle yazlığa gittik içtik eğlendik köy yeri tabii ki ama çok yayla içinde gece oturduk konuşuyoruz elektrik gitti bir anda ben bakarım dedim gittim elektrik kutusu bahçenin öbür tarafında telefonun ışığını açtım kutuyu açtım sigorta inmiş geri açtım kapağı kapatıp 1 metre gitmeden geri attı sigorta baktım sıkıntı yok açtım geri gittim bu sefer elektrik var ama sevgilim oturduğumuz yerde değil ışıkların hepsini kapatmış ve gitmiş içeri kapıyı açmaya çalışıyorum açılmıyor arkamı döndüğümde 4 tane elinde orak olan simsiyah bir şey gördüm kapıyı kırıcam ama korkudan bağırıyorum aç diye kapı çelik bir de ama gördüğüm şeyler çok hızlılar böyle etrafta hızlı hızlı ağaçların arasından gezıyorlar kapının dibine oturdum kapattım gözlerimi ve bayılmışım kalktığımda sevgilimin bana dediği şu oldu sen neredesin ben içerde bir şeyler hazırlıyordum tam 4 saat geçti neredesin dedi bana 5 dk gibi geldi böyle 2-3 olay daha yaşadım şu an köye tek başıma gidemiyorum.

Hiç paranormal olaya denk gelmedim. Belki tek paranormal diyebileceğim şey 6 yaşındayken 4 metre yükseklikten bodruma giden bir pencereden atlayıp sonra da hiçbir şey olmamış gibi yukarı çıkmamdı. Küçükken korktuğum şeylerin hepsi karanlıkta bir şeyleri korkutucu şeylere benzetmemdi. Eğer yeterince paranoyak olursanız her şeyden korkabilirsiniz. Şu anda terk edilmiş bir yere gitsem tek korkacağım şey tinercinin tekinin çıkıp bıçak çekmesi olur.

Öncelikle dini inancınızı bilmiyorum. Eğer Müslümansanız Felak ve Nas surelerini sıkça okuyun. Evinizde mümkünse ve biliyorsanız Kur'an okumaya özen gösterin. Namaz kılmıyorsanız başlayın. Kendinizi güvene almış olursunuz. Dini inancınız farklıysa veya yoksa dediklerimi büyük ihtimalle önemsemezsiniz.

Korku filmi izlediğinizi söylemişsiniz. Hem de aşırı bir şekilde. Haliyle bilinçaltınıza işlemiş. Normalde şaşırmayacağınız olayları büyütmeye başlamışsınız. Mesela birkaç gün önce banyonun kapısı kendi kendine oynadı, biraz ürktüm. Ancak daha sonra rüzgardan olduğunu anladım.

Mesela ben korku materyallerini pek tüketmem. Ancak bazen ilgimi çeken hikayeler veya olayları dinlediğim zaman ve paranormal olaylar geçtiği zaman içinde, 1-2 gün her şeyden korkarım. Ancak daha fazla izlemediğim için normal yaşantıma dönerim. Bırakın kapı kendi kendine açılsın, bırakın birinin sizi izlediğini düşünün. Umursamazsanız zamanla düzelecektir. Korkuyu umursamayın. Mesela karanlıkta durmayı sevmem, korkarım. Ama bazen mecbur kaldığımda korksam bile "umursamadan" gidiyorum ve korkumu yendiğimi fark ediyorum.

Umarım durumunuz düzelir, geçmiş olsun. Korku filmi izlemeyi de bırakın veya azaltın. Bu tür materyalleri tüketmek her insana yaramıyor.

Bu saklambaç ve ebeleme kısmının, birebir aynısını ben de yaşamıştım. Aynı sizin gibi 11 yaşlarında falandım. Yazlıktaydık. Ebe olan kişiyi, sitenin dışına doğru yürürken gördüm. Epey yürüdü ve ben de koşarak saklandığım yerden çıkıp, hızla duvara vurup "ebe ebe" diyordum. Sonra bir anda, onun çoktan orada ve beni ebelemiş olduğunu anladım. Olayı anlattım. İnandılar ama baktığımızda, sitenin dışında ona benzer yada benzer kıyafette birini göremedik. Sonra korkup evlerimize girmiştik.

Ama bir daha yaşamadım bu tarz olay.

Korku filmi ben de çok izlerdim. İnsanın, sinirleri bozulabiliyor. Oyüzden; görünmez varlıklarla alakalı vb filmleri asla izlemiyorum. Gerililim, psikolojik gerilim tarzı olanlar beni etkilemiyor. Onları yıllardır izlerim.

Siz de bence bir süre o tarz film ve olayları izlememeye, konuşmamaya ve düşünmemeye çalışın bence. Karanlıktaki gözyanılgıları ise hepimizde olabiliyor, endişe etmeyin.

Her şeyin bir durak noktası var dostum. İzleme o kadar korku filmi. Sana korkmuyorsun gibi gelebilir ama bilinçaltına işlenip karşına çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…