Sürekli paranormal olaylar yaşıyorum

Ben babamla uyurken bir 7-9 yaşlarında falanım boynumda bir yalanma hissi hissettim çocuk aklıylan babam öpmüştür falan dedim ama aşırı gerçekciydi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazının tamamını okumadım ama korktuğunuz zaman bunu açın. Gördüğünüz cisme doğru taarruza geçin.

Hocam korku filmi izlediğiniz için karanlıkta görmediğiniz yerlerde cisimler varmış gibi hissetmişsiniz bence bende korku filmi izlemiştim bir keresinde evde o gece tektim yaşım 16 falan bizimkiler yarın gelecekti falan oyun oynarken karanlıktan sanki bir şey geçti gibi oldu tüylerim diken diken oldu fakat kalkıp karanlığa doğru taarruza geçtim sonuç olarak bir şey olmadı bilinç altından kaynaklanan bir şey bence.
taarruza merdane ile geçtim.

Son düzenleme:
Abi okurken ben korktum yaşım bir de 13 hele o en son ki olay.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ben korktuğumda bunu açıyorum.

Hocam bana göre bu kapı olayı şundan kaynaklı beynin seni koruma pozisyonuna almak için sürekli oraya bakmanı söylüyor sanki bir saldırı olacak gibi hani köpekler bir ses çıkınca hemen ayağa kalkıp bakıyor ya hazır poziyon gibi.
Bir de bu tarz olaylar karanlıkta oluyor nedense bana göre sebebi şu orada ışık olmadığı için orada ne olduğunu bilmediğimiz için oraya bakarken sanki bir şey varmış gibi hayal kuruyoruz.

Son düzenleme:
Benim boyle seyler yasayan bir arkadasim var surekli korkunc garip olaylar yasiyor Allah'a siginin muhtemelen cakralariniz fazla aktif. Biyoenerjiye inaniyor musuniz bilmiyorum ama enerjisi yuksek insanlar boyle olaylari kendine çekiyor miknatis gibi. Psikolojik destek almak da sizi rahatlatir.

Kardeşim kesinlikle haklısın böyle cin vs varlıklar maddesel şeylerin içine girebiliyor genelde göz resmi, kedi vs tarzında giriyorlar. Bir akrabam bir gün evindeki bardakları yıkarken bardaktaki gözlerin kendisine kıpkırmızı baktığını görmüş daha sonra bunu bir hocaya anlatmış o da; evet böyle varlıklar resimli şeylere girebiliyor kır o bardağı demiş. Sana tamamen hak veriyorum inşallah düzelir bir hocaya git konuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…