deathred
Hectopat
- Makaleler
- 1
Yani şuan yaptığım işlemler normal sayılıyor teşekkür ederim.Bu değerler SSD için hiçbir şey ifade etmiyor. Kendi SSD'im 11.000GB veri işledi sağlığı %89.
Yani şuan yaptığım işlemler normal sayılıyor teşekkür ederim.Bu değerler SSD için hiçbir şey ifade etmiyor. Kendi SSD'im 11.000GB veri işledi sağlığı %89.
Çok bilmiyorum sorunlu derken ne oluyor sorduğum için kusuruma bakmayınSSD'ler kolay kolay bozulmaz fakat elinizdeki sorunlu bir SSD olduğundan belli olmaz. Almadan önce konu açsaydınız keşke.
Yani şu an yaptığım işlemler normal sayılıyor teşekkür ederim.
Estağfurullah ne kusuru. Size yardımcı olmak için buradayız.Çok bilmiyorum sorunlu derken ne oluyor sorduğum için kusuruma bakmayın.
Dostum merak etme hiçbir sıkıntı olmaz. Ama indirdiğin oyunlar programlar crack'se biraz sıkıntı olabilir ( bazı oyunlar kurulum esnasında disk ve ramini çok acayip kullandığından dolayı)Daha 2 gündür toplasanız 70 veya 80 GB indirme yapmışımdır bunun zararımı var demek oluyor?
Ssd plus 240gb
Epic games ve steamdan indirdim şuana kadar cyris 1 intten indirdimDostum merak etme hiçbir sıkıntı olmaz. Ama indirdiğin oyunlar programlar crack'se biraz sıkıntı olabilir ( bazı oyunlar kurulum esnasında disk ve ramini çok acayip kullandığından dolayı)
TeşekkürlerEstağfurullah ne kusuru. Size yardımcı olmak için buradayız.
PLUS modelinin bilinen kronik sorunları:
- Okuma ve yazma hızı düşüklüğü.
Ani sistem kitlenmeleri.
Verdiğiniz programı indirdim. Teşekkürler. Hatam varmış okunan 118gb yazılan toplamı 135gb çıktı şuan sağlık durumu %100 . Nand yazma ne bilmiyorum ama 120gb yazıyor teşekkür ederim program içinKısa süreli böyle şeylerin ciddi hasar vereceğini düşünmüyorum, SSD için gayet normal işler. Bu yazılım ile sağlığına bakabilirsiniz:
![]()
Download
[2025/07/21] CrystalMark Retro 2.0.6 – Manual / History Standard Edition Installer ZIP ZIP (9x) ZIP (NT) Source Code Store ($9.99) Shizuku Edition Installer ZIP ZIP (9x) ZIP (NT) Store ($9.99) Aoi Edition Installer ZIP ZIP (9x) ZIP (NT) Store ($9.99) [2025/08/31] CrystalDiskInfo 9.7.2 –...crystalmark.info
SSD'de sağlığa bakma durumuna düşmeyin. Sağlık yüzdesine göre SSD'nin ne durumda olduğu anlaşılmaz. Bir sorununuz eğer olursa konu açıp SMART değerlerini paylaşın bakalım birlikte.Verdiğiniz programı indirdim. Teşekkürler. Hatam varmış okunan 118gb yazılan toplamı 135gb çıktı şuan sağlık durumu %100 . Nand yazma ne bilmiyorum ama 120gb yazıyor teşekkür ederim program için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.