Arkadaşlar, her gün uyuduğumda surekli ruya görüyorum.
Mesela dün yolda giselerden geçerken vites atmıştım çok sacmaNe ile alakalı rüyalar görüyorsun?
Aynı durum bende de var ama sıkıntı etmiyorum ben. Hayal gücünüz genişse birde çok saçma rüyalar görmeniz olası.Arkadaşlar, her gün uyuduğumda surekli ruya görüyorum.
Vay canına!Arkadaşlar, her gün uyuduğumda surekli ruya görüyorum.
Rüyalar adı üstüne saçma ve beyin oyunu gibi bir sey. Takılmayın fazla.Mesela dün yolda giselerden geçerken vites atmıştım çok sacma
Evet ama hergunde görünce insal bunaliyoVay canına!
Rüyalar adı üstüne saçma ve beyin oyunu gibi bir sey. Takılmayın fazla.
Keşke bende adamakıllı rüya görebilsem. Patlayan Kafa Sendromu denen bir illet var bende. Her uyuduğumda kan ter içinde uyanıyorum. Kabus olmadan geçen bir günüm yok. Artık alıştım ama rahatsız edici. Mesela arkamı dönüp uyuyamıyorum ya da sırt üstü. Direkt karabasan geliyor. Falan filan.Evet ama her günde görünce insan bunalıyor.
Hocam ondan önceki günde ziraat bankasından monster benzeyen laptop almıştım ciddiyimKeşke bende adamakıllı rüya görebilsem. Patlayan Kafa Sendromu denen bir illet var bende. Her uyuduğumda kan ter içinde uyanıyorum. Kabus olmadan geçen bir günüm yok. Artık alıştım ama rahatsız edici. Mesela arkamı dönüp uyuyamıyorum ya da sırt üstü. Direkt karabasan geliyor. Falan filan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.