Sürekli Tuvalete Çıkma İsteği?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum bende de aynı sorun var hele okulda her tenefüs gidiyorum :) Birazda psikolojik benim kisi geliyor gibi oluyor gelmiyor :D
 
Hocam bundan 1 hafta önce hastaydım başım ağrıyordu, midem bulanıyordu ve halsizdim. Onun için doktora gitmiştim zaten 2-3 gün önce geçti o hastalığım.
Bu rahatsızlığında ilaç aldı isen adlarını yazarsan ve günlük kaç doz verdi yazarsan iyi olur.
Bu sorunun olduğu ilk gün yanma oluyordu yaptıktan sonra fakat bugün hiç olmadı.
Bu sorun dediğin önceki halsizlik, mide bulantısı olandan sonra iyileştikten sonra ki 1. gün ise normal olabilir. Giderecek şimdiki şikayetinin azalması düzeldiği anlamına gelebilir ancak yinede takip etmek gerekir.
İstediklerimi yazarsan komplikasyon var mı ona bir bakayım eğer sonuç ilaçlardan çıkarsa ve önceki önerilerimi 1/2 gün uygularsan düzelme olursa sorun yok demektir.

Eğer ilaçlardan değil ve başka bir rahatsızlık olma ihtimali varsa yine önceki dediklerimi uygulayıp geçmeme durumunda doktora gidersin.
 
Merhabalar,

2 Gün önce başladı bu sorun, sürekli tuvalete çıkma isteği var fakat yani çok az yapıyorum ve yaptıktan sonra zorlanıyorum daha fazla çıkması için. Yani hem sık tuvalete çıkıyorum, hem de çıktığımda da çok az yapıyorum ve zorlanıyorum.

2 Gün önce daha kötüydü şimdi biraz daha iyi, sizce ciddi bir şeyim var mıdır? Birde bundan kısa bir süre önce soğuk almuştım o zaman bu kadar olmasa da sık tuvalete çıkma sorunum vardı.

Sizce sorun ciddi midir? Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı aramızda?

Televizyonlarda, videolarda, her yerde insanlar uyarıyor internetten hastalık tavsiyesi ya da teşhisi almayın diye. Bence sen buradaki kimseyi aldırma (doğru söyleseler bile çünkü doğruya bakınca yanlışı da görürsün) ve direkt bir doktora görün :)
 
Ayaklarınızı ve özel bölgelerinizi sıcak tutun hocam. Ve doktora gidin hocam sağlık ertelenmez.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı