Sürekli vücuduma kas krampı giriyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci + Editör
Arkadaşlar günlük hayatımda örneğin ayağım soğukken büktüğümde görseldeki gibi kram giriyor can çekişiyorum, (Soğukken bu arada %90 kendi kendine giriyo mesela şuan şarj ile ısıtıyorum şuan kramp girmek için yer arıyo kaslar sızlıyo hissediyorum, en ufak bükmede giricek kramp :( )

1678211457079.png

Ve esnerken ağzımı açmamaya çalışıyorum açınca şöyle oluyor görsel bulamadım, dilinizi dişinize doğru bastırarak kastırın çenenizin altı boyun dilinizin altı kısaca elleyin. Oradaki kas yerinden çıkıyor. Tıpkı arı sokması gibi şişmesi gibi çıkıyor. Sokmak için tekrar esneyip elimle itmem gerek. Bu son 4 senedir oluyor ve son 1 senedir aşırı çoğaldı. Artık hayatıma etki ediyor ve soğuğu bırak sürekli oluyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Hastaneye gidip 2 saat para vermek istemiyorum. Burada tecrübeli vardır, yoktur. Düşünceleriniz nelerdir? Ayrıca zayıfsın demeden önce zayıf falan değilim. Hatta okulum meslek olduğu için bölümdeki motorları kaldıramıyorlar, ben kaldırıp taşıyorum. 40-50 KGlik motorları yani güçsüz falan değilim. Bunu övgü değil aşağıya direkt git BAS dememeniz için veya zayıfsız dememeniz için belirtiyorum.

Ek: Görseldeki ayak resmi ve parmaklarda dahil aşağı iniyor kaldıramıyorum elim ile kaldırınca sanki bıçak ile yarılıyor gibi hissettiriyor dokunmadan 30dk beklemem gerek :D ve bu otobüste vs. 1 kere başıma geldi ve yok oldum. :D

Çene olayını da böyle anlatabilirim Görsel:
1678212123456.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı