Sürekli wifi kopması

shankssann

Megapat
Arkadaşlar merhaba benim son 3-4 gündür masaüstü bilgisayarımda sürekli internetim kopuyor modemde internet var ama wifi bağlantısı kesiliyor. Aynı sorun tabletimde ve cep telefonumdada mevcut. Bu sorunu bir türlü çözemedim. Modemin yazılımını güncelledim, sinyal kanalını 6 dan 11 e değiştirdim, wifi nin yazılımını güncelledim, kabloları değiştirdim, modemin ayarları ile oynadım ama yok yok olmuyor. Ne yaptı ise çözemedim bu sorunu her 5 dakika 10 dakika da bir kopuyor wifi. Bu sorun hakkında bir bilgisi olan varmı yardım ederse çok çok sevinirim. Çünkü sinirlerim iyice laşka oldu bu durum yüzünden. Kopma her şekilde oluyor. Sayfa açarkende, oyun oynarkende, bir dosya indirirkende.

Farklı kanalları denedim, fabrika ayarlarınıda denedim ama yok olmuyor. Garantisi bitti ortalama 3.5 senelik bir cihaz. Tavsiye ettiğiniz bir model varmı ? Modem annemlerde kalıyor benim evim karşı apartmanda birbirine bakıyor pencereler bunu göz önünde bulundurarak tavsiye ederseniz çok sevinirim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı