Süresi dolan Windows 11 nasıl etkinleştirilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MustangSVT

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 4060
Windows 11 Pro var, ama süresi dolduğu için “etkinleştir” diyor. Nereden alabilirim ve nasıl oluyor?

Sayın Utku Bey, anlayacağınız dilden konuşayım. Her işi açıklarla yapıp bedavaya getireceksek sosyali tamamen illegal bir sayfaya çevirelim olsun bitsin. Bu etkinleştirme için 3 kuruşu çok görüp exploit kullanıp bedavaya getirecekseniz helal olsun size ne diyim.
Para microsofta gitmedikten sonra cebinizden para çıkmasının mantığı ne ? 6-7 bin tlye satılan şey için gidip çalıntı ya da tos'e aykırı edilen keyler için 50 tl verdiğinizde legal olmuyorsunuz. Key sayfalarınınız ne kadar legalse bu sistem de o kadar legal.

Para Microsoft'a gitmedikten sonra cebinizden para çıkmasının mantığı ne? 6-7 bin TL'ye satılan şey için gidip çalıntı ya da Tos'e aykırı edilen keyler için 50 TL verdiğinizde legal olmuyorsunuz. Key sayfalarınınız ne kadar legalse bu sistem de o kadar legal.

Ya zaten CMD'den dijital lisans keyi düşürüp onu satıyorlar gidip orijinal key verdikleri yok o da format atınca gidiyor zaten :D. Benim attığım yöntem hem güvenilir hem kalıcı istersen format at key kalıyor anakarta gömülü veya microsoft hesabına.

Para Microsoft'a gitmedikten sonra cebinizden para çıkmasının mantığı ne? 6-7 bin TL'ye satılan şey için gidip çalıntı ya da Tos'e aykırı edilen keyler için 50 TL verdiğinizde legal olmuyorsunuz. Key sayfalarınınız ne kadar legalse bu sistem de o kadar legal.

Sorunun legal kısmını geçtik bu sistemde istesen de istemesen de güvenlik açığı var ilerleyen günlerde sıkıntı çıkmicağının garantisi var mı?

Ya zaten CMD'den dijital lisans keyi düşürüp onu satıyorlar gidip orijinal key verdikleri yok o da format atınca gidiyor zaten :D. Benim attığım yöntem hem güvenilir hem kalıcı istersen format at key kalıyor anakarta gömülü veya Microsoft hesabına.

Hocam 2 türlü var biri normal formatta giden diğeride Retail key dediğimiz format atsanda gitmeyen key bilip bilmeden konuşmayın normal keyi alırsan ayarlardan sıfırlama yapsanda gitmiyor.

Para microsofta gitmedikten sonra cebinizden para çıkmasının mantığı ne ? 6-7 bin tlye satılan şey için gidip çalıntı ya da tos'e aykırı edilen keyler için 50 tl verdiğinizde legal olmuyorsunuz. Key sayfalarınınız ne kadar legalse bu sistem de o kadar legal.
Eğer satıcı retail lisans ve fatura veriyorsa sorun yok ama genelde sokak tipi sitelerde bulunan 50 TL’lik tekliflerin çoğu Volume/OEM/çalıntı kökenlidir ve sonradan iptal riskleri vardır. Ayrıca fatura ve yetkili satıcı yoksa legal değildir zaten, geri kalanı kendini kandırmaktır. Exploit kullanıp key kovalamak legal değil, nokta.

Sorunun legal kısmını geçtik bu sistemde istesen de istemesen de güvenlik açığı var ilerleyen günlerde sıkıntı çıkmicağının garantisi var mı?

Hocam 2 türlü var biri normal formatta giden diğeride Retail key dediğimiz format atsanda gitmeyen key bilip bilmeden konuşmayın normal keyi alırsan ayarlardan sıfırlama yapsanda gitmiyor.

Ya 50 TL'ye gidip Trendyol'dan key aldın diye burada savunma yapma. Sanki orijinal Microsoft sitesinden key almışsın.

Kodları da yine microsofta ait githubda açıkça yayınlanmış bir halde GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. . Şimdiye kadar sıkıntı çıkan yada kodlara bakıp şurda ciddi bir güvenlik açığı var, bu kullanılmaz diyen yok.

Ücretsiz dijital lisans elde etme çalışma mantığına kadar rehberi yapılmış. Açık kaynak kodlu Microsoft'un izin verdiği bir yöntem sen Microsoft izin vermeden o Windows'u etkinleştirebileceğini mi düşünüyorsun. Trendyol'dan 50 TL'ye key alınca bilgili olmuyorsun

Ya 50 TL'ye gidip Trendyol'dan key aldın diye burada savunma yapma. Sanki orijinal Microsoft sitesinden key almışsın.

Saygı sınırını aşma ben sana burada saygılı konuşuyorsam sende bana konuşcaksın ikincisi ilk önerdim yerden yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum sayısız key aldım hepsinde de sıkıntı çıkmadı.

İtemsatış sitesini öneririm bende oradan almıştım güvenilir bir sıkıntı çıkarsa yenisini veriyorlar oradan almanızı tavsiye ederim.

Eğer satıcı retail lisans ve fatura veriyorsa sorun yok ama genelde sokak tipi sitelerde bulunan 50 TL’lik tekliflerin çoğu Volume/OEM/çalıntı kökenlidir ve sonradan iptal riskleri vardır. Ayrıca fatura ve yetkili satıcı yoksa legal değildir zaten, geri kalanı kendini kandırmaktır. Exploit kullanıp key kovalamak legal değil, nokta.
Legallik konusunda Türkiye'de doğrudan bunu kapsayan bir yasa var mı bilmiyorum ama microsoftun bu yöntemle bir sorunu olsa ilk iş githubdan kaldırırdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı