Oyunu bitirdiyseniz, siz de benim yediğimi sandığınız spoileri mı yediniz?Hocam ben çok büyük spoiler yemişliğim var kafayı biraz başka oyuna takın düşünmeyin unutursunuz zaten bende öyle oluyor.
Oyunu bitirdiyseniz, siz de benim yediğimi sandığınız spoileri mı yediniz?Hocam ben çok büyük spoiler yemişliğim var kafayı biraz başka oyuna takın düşünmeyin unutursunuz zaten bende öyle oluyor.
Düşünme. Yani nasıl unutulur diye düşünürsen unutamazsın ki mantık olarakArkadaşlar selam az önce yedim hem de rastgele bir Instagram postunun altından. Bu oyunu oynamak çok istiyordum anlaya anlaya oynayayım diye konsoldan bile oynamadım seneye PC alınca yamalı oynarım diye. Yine de yedim arkadaşlar, daha önce sürprizbozan yiyip bir şekilde unutmayı başaran var mı? Yabancı kaynaklarda bir çeşit hipnoz uygulamasından sonra kestirip unutulabiliyormuş sanırım. Daha önce deneyimleyip başaran biri var mı, söyleyebilir mi?
Hocam ben RDR de çok büyük spoiler yedim siz hangi oyunda yediniz?Oyunu bitirdiyseniz, siz de benim yediğimi sandığınız spoileri mı yediniz?
Ben de RDR'de yedim.Hocam ben RDR de çok büyük spoiler yedim siz hangi oyunda yediniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.