Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...
En iyisi manuel olarak güncellemek diye düşünüyorum. Anakartın sitesinden Chipset'i ve diğer gerekli sürücüleri indiriyorum daha sonra da Nvdia'nın sitesinden manuel olarak ilgili kartımın sürücüsünü indiriyorum.
En iyisi manuel olarak güncellemek diye düşünüyorum. Anakartın sitesinden Chipset'i ve diğer gerekli sürücüleri indiriyorum daha sonra da NVIDIA'nın sitesinden manuel olarak ilgili kartımın sürücüsünü indiriyorum.
Hocam ben şahsen zorlanmıyorum. Nahimic, Realtek sürücüleri dahil önce hepsini indiriyorum zaten aynı sayfada hepsi anakartın destek kısmında Drivers bölümünde. İndirdikten sonra hepsini de kuruyorum ve reset gereken yerde reset atıyorum. Yani fazla olması bana bir engel değil ama yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi programlara oldum olası güvenmiyorum.