Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...
Hocam ben şahsen zorlanmıyorum. Nahimic, Realtek sürücüleri dahil önce hepsini indiriyorum zaten aynı sayfada hepsi anakartın destek kısmında drivers bölümünde. İndirdikten sonra hepsini de kuruyorum ve reset gereken yerde reset atıyorum. Yani fazla olması bana bir engel değil ama yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi programlara oldum olası güvenmiyorum.
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...
Hocam sürücüleri kendi elinizle donanım markasının resmi sitelerinden indirmek her zaman için en sağlıklısı. Bu tür yazılımlar genelde eski sürüm kuruyor. Windows'un driver servisi bazen işlevsel olabiliyor. Onun dışında 3. parti yazılımlar kullanmak pek doğru değil.