Çözüldü Sürücü güncellemek için ücretsiz program önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

THE WATCHER

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, PC acayip yavaşladı. Anladığım kadarıyla sürücülerim eski. Onları tamamını Pro sürüme falan geçmeyeceğim bir program önerebilir misiniz?

Çözüm
Hiçbir sürücü güncelleme programı kullanmayınız. Eğer kafanıza takılan sürücüler varsa, Donanım kimliği ile konu açarak yardım alabilirsiniz.

Kuralları okumanızı tavsiye ederim.
Ben son sürüm driver pack indirdim. Benim PC de net yok offline olarak güncelliyorum. Hiç bir problem yaşamadım.

Nereden yapabilirim bunu.

Hiçbir sürücü güncelleme programı kullanmayınız. Eğer kafanıza takılan sürücüler varsa, Donanım kimliği ile konu açarak yardım alabilirsiniz.

Kuralları okumanızı tavsiye ederim.

Çözüm
Hocam sürücüleri kendi elinizle donanım markasının resmi sitelerinden indirmek her zaman için en sağlıklısı. Bu tür yazılımlar genelde eski sürüm kuruyor. Windows'un driver servisi bazen işlevsel olabiliyor. Onun dışında 3. parti yazılımlar kullanmak pek doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…