Merhaba, biigisayarımı Windows 8.1 ile sorunsuz kullanıyorum fakat fark ettim ki NVIDIA güncellemelerini alamıyorum. Sizce Windows 10 kullanmalı mıyım?
her yeni güncelleme, eskisinden iyi konfigürasyon demektir.Önemli olan sürücünün versiyonu değil içeriğidir.
Yani gelen güncelleme sürümü sizin kartınız için bir içeriği sahip değilse ve size bir kazanım vermiyorsa, güncel sürüm peşinde koşmanızın bir anlamı yok.
Örneğin: Windows 8.1 NVIDIA sürücü sürümünüz 473.04 en günceli bu.
Windows 10 da ise en güncel sürüm bu 512.15 lakin içeriğine baktığımızda.
GeForce Game Ready sürücüleri ve NVIDIA Studio sürücüleri desteklenen dizüstü bilgisayar GPU'larına yüklenebilse de, orijinal ekipman üreticisi (OEM) web sitelerinde belirli dizüstü bilgisayarınız için sertifikalı sürücüler sağlar. NVIDIA, dizüstü bilgisayarınız için önerilen yazılım güncelleştirmeleri için dizüstü bilgisayar OEM'inize danışmanızı önerir.
Game ready sürücüleri, tüm önemli yeni sürümler için mümkün olan en iyi oyun deneyimini sunar. Yeni bir oyun yayınlanmadan önce, sürücü ekibimiz 1. günde en iyi oyun için her performans ayarının ve hata düzeltmesinin dahil edildiğinden emin olmak için son dakikaya kadar çalışıyor.
Game Ready for ghostwire: Tokyobu
Yeni Game Ready sürücüsü, Ray Tracing'li yansımalar ve gölgeler sunan ve 2 kata kadar performans artışı için NVIDIA DLSS'yi kullanan ghostwire: Tokyo için en iyi 0 günlük oyun deneyimini sunuyor. Buna ek olarak, bu yeni Game Ready driver, tiny tina's wonderlands için desteğin yanı sıra chorus, Jurassic World Evolution 2 ve no man's Sky'a NVIDIA Dlaa'nın eklenmesini de sunuyor.
Gibi özellikler sunuyor. Siz de DLSS var mı?
DLSS özeliği olmayan bir cihaza, neden DLSS sürücüsü kurmak için peşinden koşayım ki?
Olayın özeti budur.
Not: Eğer işinize yarayacak bir geliştirme var ise, o zaman güncel olanı kurmak tabii ki de en mantıklısı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.