Sürücü güncellemesi sonrası HDD görünmüyor

Axort

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2x8 gskill trident z 3600 mhz
SSD veya HDD modeli
SEAGATE 2TB 7200rpm Dahili disk
Ekran kartı
Rtx 2060 ventus
Anakart
Msi bd450 gaming plus max
İşlemci
Ryzen 7 3750 x
Merhaba herkese, iyi günler dilerim. Bugün bilgisayarımda driverları güncellemek için oubyte driver Update uygulamasından driverlarımı güncelledim fakat klavye ve kulaklık çalışmamaya başladı. Neyse ki Aygıt Yöneticisi'nden driverlarını silerek tekrar eski haline çevirdim ama dahili hard diskimi D olarak görüyorken bilgisayarım şimdi görmüyor ve disk yöneticisinde de görmüyor. Nasıl tekrar D'yi kullanabilirim? Teşekkürler.

Merhaba herkese, iyi günler dilerim. Bugün bilgisayarımda driverları güncellemek için oubyte driver Update uygulamasından driverlarımı güncelledim fakat klavye ve kulaklık çalışmamaya başladı. Neyse ki Aygıt Yöneticisi'nden driverlarını silerek tekrar eski haline çevirdim ama dahili hard diskimi D olarak görüyorken bilgisayarım şimdi görmüyor ve disk yöneticisinde de görmüyor. Nasıl tekrar D'yi kullanabilirim? Teşekkürler.
O tür driver programları yasaklanmalı bence. O uygulamaların hiçbiri düzgün çalışmıyor yalan yanlış driver indirirler genelde. Sorun için de acemi gibi format diyeceğim çünkü öyle çözmüştüm sorunu.

İlk defa duydum bu programı yanlış driver kurmuştur temiz kurulum yapın ya da chipset driveri varsa HDD'nin onu indirin.

Acaba uygulamayı silersem düzelir mi ve önerdiğiniz böyle bir uygulama var mı? Çünkü ben driver güncellemek istediğimde güncel diyor ama bu uygulama en son 3 yıl önce yapılmış bir driver güncellemesi yaptı ama kendim yapınca güncelleme gözükmüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı