"Sürücü hatalarının onarılması için yeniden başlatın" hatası

Emin1621

Femtopat
Daha fazla  
Yakın zamanda bu hatayı almaya başladım ve PC de ne yaparsam yapayım çözümü bulamadım. Normalde sadece C ve D diski vardı sonra yeni bir disk aldım. Şu an yeni diskin içinde Windows gibi ana sistem dosyaları var yani C diski oldu, eski diskleri de G ve H olarak kullanıyorum son olarak sistem ayrıldı F var bu konu ile ilgili yardımcı olabilir misiniz acaba? (disklerde sorun var mı yok mu diye)

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde Yeniden Başlattığında Windows'un Otomatik Olarak Onarması Gerekiyor
Fakat Şu yöntemi de deneyebilirsiniz bilgisayarı Açıp hard diske sağ tıklayın özellikler bölmünü seçin araçlar kısmına girip şimdi denetle seçeneğine basınız sonra çıkan ekranda 2 seçeneğide onaylayıp başlatınız sonra çıkan sekmeleri onaylayıp bilgisayarı yeniden başlatınız. Umarım İşinize yarar.
Fakat Şu yöntemi de deneyebilirsiniz bilgisayarı Açıp hard diske sağ tıklayın özellikler bölmünü seçin araçlar kısmına girip şimdi denetle seçeneğine basınız sonra çıkan ekranda 2 seçeneğide onaylayıp başlatınız sonra çıkan sekmeleri onaylayıp bilgisayarı yeniden başlatınız. Umarım İşinize yarar.
PSU sorunu da olabilir fakat o konuda fazla bir bilgim yok maalesef.

PSU sorunu da olabilir fakat o konuda fazla bir bilgim yok maalesef.
dediğini yaptım ama yeniden başlarken bir şey olmadı biraz baktım güvenli mod da çalıştırınca oluyomuş sanırım
diskte sorun var mı yok mu bunu nasıl anlayabilirim peki

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı