Sürücü kursu hocalarından sağlık raporu istenmiyor mu?

Coderman128

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
7.204
Makaleler
1
Çözümler
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün garip bir olay yaşadım. Bu haftalık sürüş eğitimimi tamamlayacaktım ki hocanın telefonu çaldı. Olay tam nasıl gelişti bilmiyorum ama başka kursun aracının hocası sinir krizi geçirmiş. Öğrenci adayı da kursun yedek hocasını aramış. O hoca da alanda olmayınca bizim ehliyet kursunun hocasını ben sürüş yaparken aradılar. Olay park alanında gerçekleşmiş. Hoca bana hızlı git dedi ben 70'e kökledim. (Hız sınırı olmayan bölge.) Hoca bana diyor ki sen şu paralel parkı hallet karşı yolda hoca kalp krizi geçirmiş bakıp geleceğim dedi. Neyse ben 15 dakika falan bekledim hocayı sonra merak ettim karşıya geçtim. Sonra ambulans geldi. Orada kalp krizi dediler ama hastaneye varınca sinir krizi geçirdiği ortaya çıkmış. Onun öğrencisi de baya korkmuştu. Bu durum nasıl oluyor ben anlam veremedim sürücü kursu hocalarından sağlık raporu falan istemiyorlar mı? Sinir krizi geçirecek birisi nasıl öğretmen oluyor onu anlamadım. Ama orada ne yaşandığını da bilmiyorum.

(Hocanın durumu iyi hastanede yatıyor şu an.)
 
Sinir krizi geçirebileceğini gösteren bir sağlık raporu gösterebilir misin?

"Psikolojik bir değerlendirmeden geçmiyorlar mı? Böyle bir duruma eğilimi var ise, öğretmen olmaya uygun değildir, deyip elemiyorlar mı?" şeklinde sormuş galiba arkadaş.

Sinir krizi geçirecek birisi nasıl öğretmen oluyor onu anlamadım.

Sinir krizi yaşla da gelebilir, eğitim alıp öğretmen olduğu yaş genç olsa da zamanla insan değişir. Bu durum belgelenemeyeceği için bunun önüne geçilemez.
 

Geri
Yukarı