- Makaleler
- 5
Ben Malwarebytes kullanıyorum lazım olduğunda, Sosyal'de Kaspersky'da çok övülüyor size kalmış.Hangisini önerirsiniz.
Ben Malwarebytes kullanıyorum lazım olduğunda, Sosyal'de Kaspersky'da çok övülüyor size kalmış.Hangisini önerirsiniz.
Ben Malwarebytes kullanıyorum lazım olduğunda, Sosyal'de Kaspersky'da çok övülüyor size kalmış.
Tamam sağ olun Kaspersky'i deneyeceğim.
Sorunun çözümünü alabilir miyiz?Bu böyle çözülebilecek bir şey değil o kadar unvan almasına rağmen virüs taraması yapmanızı önermiş. Çok saçma bir çözüm gerek yok.
sfc /scannow
komudu ile, diğer yarısı ise virüs taraması ile çözülüyor zaten gördüğüm kadarıyla. 1 TB'lık disk birden fazla parçaya bölünmüş görüldüğü üzere.Sorunun çözümünü alabilir miyiz?
Sosyaldeki sorunların yarısısfc /scannow
komudu ile, diğer yarısı ise virüs taraması ile çözülüyor zaten gördüğüm kadarıyla. 1 TB'lık disk birden fazla parçaya bölünmüş görüldüğü üzere.
Kurulan Windows'un resmi olup olmadığını bile bilmiyoruz. Tamam ben bilmiyor olabilirim, ki doğaldır o "unvan" dediğiniz emareleri bot veriyor otomatik olarak. Ben siber güvenlik uzmanı falan değilim. Format atar mısınız diye sordum üyeye hayır dedi, büyük ihtimalle sorunun kaynağı garip bir şekilde bölünmüş disk ve bozuk sistem dosyaları. Madem biliyorsunuz çözümü, yazın hepimiz faydalanalım efendim.
Bu bot bize niye vermiyor ekipten arkadaşlarınız mı var yoksaWindows kurulum flaşı hazırlayıp kurulum ekranında disk seçin bölümünde o boş gördüğü alanı kaldıracak. Ve kurulum ekranından çıkacak çözüm bu. Eğer bir şey göremiyor ise üyenin kullandığı programları görmek isteyeceğim çünkü bu tip boş klasör tarzı simge çıkaran disk sağlık programları var onlardan birisi var ise kaldırmasını isteyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.