Evet dostlar ben şu an bilgisayarımda 1909 sürümünü kullanıyorum. 2004 sürümüne hiç geçmemiştim bazı okuduğum yazılar üzerine. Peki 20H2 sürümüne geçmeli miyim yoksa 1909 daha iyi midir, var mı bu iki sürümü de kullananlar. Yorumlarınızı bekliyorum.
20H2 sürümü gayet stabil görünüyor günlerdir kullanıyorum. Bundan önce 2004 sürümündeydim biraz sıkıntılı bir sürümdü galiba. 20H2 sürümü şu an için sıkıntısız diyebilirim. Ufak bir performans artışı da söz konusu.
20H2 sürümü 2004'den çok büyük farkı yok sadece başlatta simgeler değişmiş bir de bilgisayar özellikleri yeri değişmiş büyük sorunu yok ufak tefek çok çok küçük buglar var sadece geri kalanı çok iyi yalnız şöyle bir şey fark ettim bazı bilgisayarlara 20H2 bazılarına 2009 sürümü olarak gelmiş neden acaba onu hala anlayamadım.
20H2 sürümü 2004'den çok büyük farkı yok sadece başlatta simgeler değişmiş bir de bilgisayar özellikleri yeri değişmiş büyük sorunu yok ufak tefek çok çok küçük buglar var sadece geri kalanı çok iyi yalnız şöyle bir şey fark ettim bazı bilgisayarlara 20H2 bazılarına 2009 sürümü olarak gelmiş neden acaba onu hala anlayamadım.