Suicide Squad'ın Metacritic ortalaması 63 oldu

Batman Arkham serisinin en kanser edici challengelerı Riddler'ın olabilir. Bu konuda yanlış düşünmüyorum bence. 😅😅
Trophy toplamak XP kazandırıp seviye de atlattırdığı için ne kadar keyif veriyorsa bulmacaları ve hikâyeden bağımsız olan challenge modu o kadar sinir ediyor. Tek bir haritada 3/3 madalya kazanacağım diye saatlerimi harcadığım olmuştu.

Trophy toplamak XP kazandırıp seviye de atlattırdığı için ne kadar keyif veriyorsa bulmacaları ve hikâyeden bağımsız olan challenge modu o kadar sinir ediyor. Tek bir haritada 3/3 madalya kazanacağım diye saatlerimi harcadığım olmuştu.
Sonuç olarak çok güzel bi seriydi. Sonrasında 10 yılda oyun yapmayı unuttukları için bu oyun tırt çıktı. Batman'in bu kadar kolay ölmesi bir yana ölümünün çok kötü olması bu oyunda Batman'i gram önemsemediklerini gösteriyor.

Benim beklediğimden çok daha yüksek geldi.

Kaynak:
1 seneye Epic'te tam anlamıyla bedava olur öyle hata olarak değil haftalık bedava oyunlarda verirler.

Marvel buna benzer bir oyunu var kimsenin umurunda olmayan neden bütçelerini böyle oyunlara harcarlar ilginç.
Daha fazla kar elde etmek için bunun gibi servis oyunu yapıyorlar. 😅

Sence yatırımcılar oyunun kalitesini umursar mı ? Onlara göre başarılı oyun kar ettiren oyundur.

İlk bir saat oynama şansım oldu. Gördüğüm kadarıyla fizik, animasyon gayet tatmin edici. Oyun içi arayüz gerçekten bayağı sıkıntı. Her yerden rakamlar fışkırıyor gibi. 😂 Onun haricinde başlangıç, sinematikler, replikler gayet hoş. Bu arada filmdeki Harley Quinn ile oyundaki neredeyse birebir benziyor ya da ben öyle benzetiyorum. Yüzü, mimikleri falan bayağı çalışılmış. Diğer karakterler için aynı şeyi söylemek zor tabii.

Şuan için görev dizaynı, hikayesi gibi unsurlara değinmem için çok erken. Ama genel olarak ilk bir saat için memnun ayrıldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı