Sultan papağanı nasıl konuşturulabilir?

@499337 anlıyorum. Ben o zaman 1-2 ay kelimeleri sürekli tekrar edeyim, videodan da açayım. Eğer konuşturabilirsem unutmazsam konuya geri dönüş yaparım inşallah. Sağ olun yardımlarınız için.
 
50 Günlükken genelde cinsiyeti anlaşılmaz. Eğer dişiyse hiç konuşmaz ama çok cana yakın oluyor. Benim ölen kuşum elden omuzdan asla gitmiyor ve sürekli kendini sevdiriyordu. Kuşun ötüyor mu tepkileri nasıl?
 
Erkekler illa konuşacak diye bir şey yok. Bu hayvanlarda biraz da beceriyle alaklı becerikliyse kısa sürede kapıyor kelimeleri yani sürekli aynı tonda aynı kelimeleri tekrar ede ede 1 ay 2 ay gözlemliceksin.
 
Hocam benim fikrim şu:

Daha erken olabilir hem ortama, kafese, eve alışması lazım sonra size alışırsa konuşması daha iyi olabilir. Hastalığı olmaması da bu faktörde önemliymiş, halsiz de olmaması lazım. Bence, o sırada temel eğitimleri yapabilirsiniz o da 2-3 haftanızı alır, zaten vakit geçireceğiniz için zaman hızlı geçer.

Alıştı mı bilmiyorum alışık ise zaman ve sabır gerekli arkadaşların dediği gibi.
 
@balikeat hocam pazar günü aldığımda ele hiç gelmiyordu. Ara sıra ötüyor, çok ötmüyor. Pazartesi günü ele yavaş yavaş alıştı, bugün de omuza yavaş yavaş gelmeye başladı. Kuşunuz için de üzüldüm, pazar günü kafeste çok hareketsizdi. Şimdi hareket de ediyor bakalım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı