Summoner vs ASUS ROG STRIX Scope

Daha fazla  
XPG Summoner vs ASUS STRIX scope RX.

Hangisini almalıyım? İlk mekanik klavyem olacak. Cherry MX'te 1 yıl sonra çift basma veya algılama oluyor diye okudum doğru mu?

Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

Daha doğrusu mekanik tuşlar 1 yıl sonra çift basma problemi gösteriyormuş.

XPG Summoner vs ASUS STRIX scope RX.

Hangisini almalıyım? İlk mekanik klavyem olacak. Cherry MX'te 1 yıl sonra çift basma veya algılama oluyor diye okudum doğru mu?

Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
XPG Summoner'ın blue Switch'i elime geçmişti hissiyat bilek desteği ve RGB'si güzel ancak red Switch olmadığı için iade etmiştim.

Sonrasında ASUS ROG STRIX Scope RX optik Switch'i aldım. Optik olduğunu belli ediyor ancak bilek desteği yok. RGB'si gayet güzel ancak yazılımı çok fazla servis çalıştırıyor o yüzden yazılımını kullanmıyorum ki ihtiyacım da olmuyor klavyede RGB profilleri var. Tek olumsuz yani tuşların çıkarıp takma yeri diğer mekanik klavyeler gibi değil, o yüzden tuşlara bir şey olursa internetten yenisini almak istersen zorlanabilirsin. Bunun dışında sağlam birkaç yıldır kullanıyorum.

Cherry MX düzgün kullanılırsa yıllarca kullanılabilir. Benim BSUN switchli klavyem bile 1 yıl dayanmıştı. Ki BSUN red switchler Cherry MX ile rakip bile olamayacak kadar giriş seviyesi switchler. MX'in 1 yılda sorun çıkaracağını sanmıyorum şahsen.

Scope RX öneririm.

Asus'un yazılımı da rezil durumda açıkçası ama 3 sene Rog Strix Flare versiyonunu kullandım ve en ufak sorun yaşamadım. Kaldı ki RX olması dolayısı ile Flare (1) versiyonundan daha da iyidir diye düşünüyorum. Asustan yana tercih yaparsan pişman olmayacağını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı