Sunuma nasıl hazırlanılır?

Heyotakire

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yağcı
Merhaba, yarın en az 100 kişinin geleceği bir sunumum var. 4 slayt ama çok heyecanlıyım. Nasıl bastırabilirim?

Prova yapabilirsin birkaç kez. Mümkünse karşına da aile üyelerini falan oturt dinlesinler. Biz öyle hazırlanırdık.
Annem ve kardeşim dinlediler sınıfa da sundum hiç heyecanlanmadım ama ilk defa bu kadar kişinin karşısına çıkıyorum ses titremesi olmasından korkuyorum.

Annem ve kardeşim dinlediler sınıfa da sundum hiç heyecanlanmadım ama ilk defa bu kadar kişinin karşısına çıkıyorum ses titremesi olmasından korkuyorum.
Olursa hafiften öksürür gibi yapar geçersin nolcak basit biseymis gibi hayal etmeye çalış belki rahatlatır seni biraz

Benim gibi kendi kendinize konuşan bir deliyseniz bol bol bunu yapın, sunumunuzda ustalaşın. Dinleyen kişiler de normal dinliyor zaten. Öğrenci falansa genellikle dinlemezler. Zaten bi sunum yapıyorsunuz herhangi rezil olunacak, utanılacak bir durum yok. Provadan daha çok heyecanınız için kendinizi hazırlayın. Ne kadar prova yaparsanız yapın her şey psikolojide bitiyor.

Benim gibi kendi kendinize konuşan bir deliyseniz bol bol bunu yapın, sunumunuzda ustalaşın. Dinleyen kişiler de normal dinliyor zaten. Öğrenci falansa genellikle dinlemezler. Zaten bi sunum yapıyorsunuz herhangi rezil olunacak, utanılacak bir durum yok. Provadan daha çok heyecanınız için kendinizi hazırlayın. Ne kadar prova yaparsanız yapın her şey psikolojide bitiyor.
Son dakikadan bir şey daha eklediler böyle olur mu ya?
Neyse cevaplarınız için teşekkürler sakin olmaya çalışacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı