Sunyou Economic Air Mail Kargo Takip Sorunu

Ulasada

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Aliexpress'ten bir ürün aldım ve bu ürün elime ulaşmayınca satıcı ile iletişime geçip yeniden gönderim istedim. O da kabul etti ve bana ürünü tekrar gönderdiğini ve bu sefer Sunyou Economic Air Mail ile gönderdiğini söyledi. Takip numarasını da verdi LP00057826949470.Fakat nasıl kargo takibi yapıcağımı bulamadım. Daha önce bu kargo ile takip yapmamıştım. Yardımcı olursanız sevinirim ? Ve bu kargo şirketi ile daha önceden kargo aldıysanız ortalama kaç günde geliyor ve görüşleriniz. Teşekkürler.

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Bu kadar ilgisiz bir site yok mu diyeyim işinize mi gelmiyor cevap vermek bilgili bir şahıs mı yok anlamadım gitti.

Arkadaşlar, Aliexpress'ten bir ürün aldım ve bu ürün elime ulaşmayınca satıcı ile iletişime geçip yeniden gönderim istedim. O da kabul etti ve bana ürünü tekrar gönderdiğini ve bu sefer Sunyou Economic Air Mail ile gönderdiğini söyledi. Takip numarasını da verdi LP00057826949470.Fakat nasıl kargo takibi yapıcağımı bulamadım. Daha önce bu kargo ile takip yapmamıştım. Yardımcı olursanız sevinirim ? Ve bu kargo şirketi ile daha önceden kargo aldıysanız ortalama kaç günde geliyor ve görüşleriniz. Teşekkürler.

Bu kadar ilgisiz bir site yok mu diyeyim işinize mi gelmiyor cevap vermek bilgili bir şahıs mı yok anlamadım gitti.
Global Order Tracking linke tıklayın takip numarasını yazın.

Global Order Tracking linke tıklayın takip numarasını yazın.
China Global Sitesinden sadece Türkiye'ye gelinceye kadar takip edebiliyorsun. Türkiye'ye gelince PTT'de takip edemiyorsun Sunyou Economic Air Mail'in verdiği takip numarası sadece Türkiye'ye gelinceye kadar sonrası allah kerim. LP00057826949470 bu tür takip numarasını PTT kabul etmiyor.

Arkadaşlar Sunyou Economic Air Mail daha çok Uzakdoğu ülkelerinde kullanılır. Türkiye'de çok nadirde olsa kullanıldığını gördüm. Kargo takibi yapmak basit. SunYou Economic Air Mail Kargo Takip - SunYou Air Mail Tracking Nedir? bu yazıda Sunyou Economic Air Mail kargo takibi nasıl yapılır, güvenilir midir detaylı anlatmışlar
Eğer takipli teslimat iste takibini yaparsın takipsiz ise Çin'den çıktıktan sonra nerede olduğunu göremezsin. Alışveriş yapılırken takipli mi takipsiz mi oluğuna bakılması gerek.

O zaman için ürün sıkıntısız geldi mi acaba?

Arkadaşlar, AliExpress'ten bir ürün aldım ve bu ürün elime ulaşmayınca satıcı ile iletişime geçip yeniden gönderim istedim. O da kabul etti ve bana ürünü tekrar gönderdiğini ve bu sefer sunyou economic Air mail ile gönderdiğini söyledi. Takip numarasını da verdi lp00057826949470.fakat nasıl kargo takibi yapıcağımı bulamadım. Daha önce bu kargo ile takip yapmamıştım. Yardımcı olursanız sevinirim? Ve bu kargo şirketi ile daha önceden kargo aldıysanız ortalama kaç günde geliyor ve görüşleriniz. Teşekkürler.

Ürün geldi mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı