Arnyek Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 498 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #31 Stereo.Luigi99 dedi: Zamanında 3 tanesini 200 TL'ye almıştım, çok da fazla ve güzel oyun yok. Genişletmek için tıkla... Bana Tekken'ya da metal slug benzeri oyun olsa yeter hocam zaten.
Stereo.Luigi99 dedi: Zamanında 3 tanesini 200 TL'ye almıştım, çok da fazla ve güzel oyun yok. Genişletmek için tıkla... Bana Tekken'ya da metal slug benzeri oyun olsa yeter hocam zaten.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 12 Ekim 2023 #32 Arnyek dedi: Bana Tekken'ya da metal slug benzeri oyun olsa yeter hocam zaten. Genişletmek için tıkla... Yanımda olsa bakarım da 2 yıl önce almıştım, şu anda yok artık.
Arnyek dedi: Bana Tekken'ya da metal slug benzeri oyun olsa yeter hocam zaten. Genişletmek için tıkla... Yanımda olsa bakarım da 2 yıl önce almıştım, şu anda yok artık.
Arnyek Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 498 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #33 Jack İşte dedi: Hocam bütçe sorunu var, maksimum SUP gidiyor bütçeye. Zaten arkadaş uzaklaşmak için kullanacakmış ki işe yarar, ancak 4-5 yıl sürer mi bu, sanmam. Genişletmek için tıkla... Aslında hocam 1 yıl içerisinde 1000-1200 TL biriktirebilirim eğer o kadar fiyata kalitelisi varsa bekleyip bir süre Rus edebiyatıyla hayatıma devam edebilirim. Stereo.Luigi99 dedi: Yanımda olsa bakarım da 2 yıl önce almıştım, şu anda yok artık. Genişletmek için tıkla... Ah be hocam
Jack İşte dedi: Hocam bütçe sorunu var, maksimum SUP gidiyor bütçeye. Zaten arkadaş uzaklaşmak için kullanacakmış ki işe yarar, ancak 4-5 yıl sürer mi bu, sanmam. Genişletmek için tıkla... Aslında hocam 1 yıl içerisinde 1000-1200 TL biriktirebilirim eğer o kadar fiyata kalitelisi varsa bekleyip bir süre Rus edebiyatıyla hayatıma devam edebilirim. Stereo.Luigi99 dedi: Yanımda olsa bakarım da 2 yıl önce almıştım, şu anda yok artık. Genişletmek için tıkla... Ah be hocam