400 oyun yazsa da toplasan 20 oyun falan vardır. 9999999'in 1 kasetlerinden farkı yok bunların.
Bu konsolu 9 aydır kullanıyorum ve içerisinde gerçek olan oyunlar 200 küsur. Lütfen biraz dikkatli olalım.
400 oyun yazsa da toplasan 20 oyun falan vardır. 9999999'in 1 kasetlerinden farkı yok bunların.
10 tane çakma mario var en az 60 tane tekrar oyun buldum. Çoğu oyunda çakma oynamaya değer oyunlar 10 15 tane. Emulator'e atıp Safe Save ile oynarım daha iyi.Bu konsolu 9 aydır kullanıyorum ve içerisinde gerçek olan oyunlar 200 küsur. Lütfen biraz dikkatli olalım.
İsletim sistemini degistirme Raspberry Pi gibi bir şey.
İle yeni isletim sistemi kurmaya calısabilir miyiz?
Büyük ihtimal atamazsın çünkü 400 oyun listesini gösteren yazılım 400'ya da 500 oyun gösteriyor. Attığın oyunlar görünmeyebilir. Micro USB kablosu ile PC'ye bağlanabliyorsa bence deneyebilirsin. Hafıza kartı varsa içinde o da olabilir ama bence ikisi de yok. 400 oyun da eksik olan nedir orası da ayrı.
Atabileceğim yol var mıdır?
İmkansız. Çünkü 400 ve 500 oyunlu düz SUP içinde hazır sistemle geliyor ve dışarıdan müdahale imkansız. Ancak SUP M3 konsola rahatça yazılım atılıp PS 1 oyunları oynanıyor şu an da evde 1 tane var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.