Super light vs super light 2

Batarya süresi, Type-C gibi ek özellikleri var bir de 2, 3 gram daha hafifti yanlış hatırlamıyorsam. Kısa bir süre 2 kullandım çok bir farkını göremedim.

Superlight 1 eski ve gereksiz pahalı. 2 ise o fiyatı hakedecek premium bir ürün değil. Neredeyse yarı fiyatına ATK X1 alınır. İlla bilindik marka istiyorsan Razer Viper serisine bak.
Razer viper serisini beğenmedim, öbür dediğine bakıyorum şimdi.

Superlight 1 eski ve gereksiz pahalı. 2 ise o fiyatı hakedecek premium bir ürün değil. Neredeyse yarı fiyatına ATK X1 alınır. İlla bilindik marka istiyorsan Razer Viper serisine bak.
ATK özelliklere göre bayağı ucumuş. Bu fiyata devam eder mi yoksa artar mı ?

Son düzenleme:
O paraya daha iyi mouseler alinabilir. Tam olarak butceniz nedir? Butcenizin en iyisini onerelim. Daha uygun isterseniz yine model onerebilirim. Bir de tutus seklinizi soylerseniz tam olur.

Yeni satılan bir ürün olduğu için kısa süre içinde zam yemez. Lakin ilk 1000 adet yanında 8000Hz dongle yolluyorlar. O dongle haricen satıldığı zaman 750₺'den aşağı olmaz muhtemelen. Bu yüzden almadan önce mail atarak sorun isterseniz.
ATK X1 onermem, 2900TL'ye Paw3950 sensor alinmaz. O paraya daha iyi mouseler alinabilir. Tam olarak butceniz nedir? Butcenizin en iyisini onerelim. Daha uygun isterseniz yine model onerebilirim. Bir de tutus seklinizi soylerseniz tam olur.
Ne dediğinin farkında mısın? 3950 üstüne sensör yok biliyorsun değil mi?

Yeni satılan bir ürün olduğu için kısa süre içinde zam yemez. Lakin ilk 1000 adet yanında 8000Hz dongle yolluyorlar. O dongle haricen satıldığı zaman 750₺'den aşağı olmaz muhtemelen. Bu yüzden almadan önce mail atarak sorun isterseniz.

Ne dediğinin farkında mısın? 3950 üstüne sensör yok biliyorsun değil mi?
Evet sensorleri karistirdim pardon. 3350 diye okudum bir anda. O paraya alinir tabii ki de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı