Gölge Hayalet
Hectopat
Arkadaşlar başlıktaki 2 mouse arasından hangisi alınmalı sizce? Fiyat farkı aralarındaki özellik farkına değer mi?
neden alınmaz?Superlight 2 alınmaz. 1 hiç alınmaz. 2 kullandım ve sattım. Benzer shape Viper V2 Pro veya ATK X1 falan bakın.
neden alınmaz?Ikisini de onermem. Ama ikisi arasindan kesinlikle Superlight 2.
Razer viper serisini beğenmedim, öbür dediğine bakıyorum şimdi.Superlight 1 eski ve gereksiz pahalı. 2 ise o fiyatı hakedecek premium bir ürün değil. Neredeyse yarı fiyatına ATK X1 alınır. İlla bilindik marka istiyorsan Razer Viper serisine bak.
ATK özelliklere göre bayağı ucumuş. Bu fiyata devam eder mi yoksa artar mı ?Superlight 1 eski ve gereksiz pahalı. 2 ise o fiyatı hakedecek premium bir ürün değil. Neredeyse yarı fiyatına ATK X1 alınır. İlla bilindik marka istiyorsan Razer Viper serisine bak.
Ne dediğinin farkında mısın? 3950 üstüne sensör yok biliyorsun değil mi?ATK X1 onermem, 2900TL'ye Paw3950 sensor alinmaz. O paraya daha iyi mouseler alinabilir. Tam olarak butceniz nedir? Butcenizin en iyisini onerelim. Daha uygun isterseniz yine model onerebilirim. Bir de tutus seklinizi soylerseniz tam olur.
Evet sensorleri karistirdim pardon. 3350 diye okudum bir anda. O paraya alinir tabii ki de.Yeni satılan bir ürün olduğu için kısa süre içinde zam yemez. Lakin ilk 1000 adet yanında 8000Hz dongle yolluyorlar. O dongle haricen satıldığı zaman 750₺'den aşağı olmaz muhtemelen. Bu yüzden almadan önce mail atarak sorun isterseniz.
Ne dediğinin farkında mısın? 3950 üstüne sensör yok biliyorsun değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.