Steam hizmet veriyor. Atöylesi ve topluluğu için alınır. (!). Epic'te oynamanın korsandan farkı yok (!).
Steam hizmet veriyor. Atöylesi ve topluluğu için alınır. (!). Epic'te oynamanın korsandan farkı yok (!).
Bu şekilde düşünen var mı ya cidden? Tamam beğenmezsin anlarım da korsan demek nedir yahu.Epic'te oynamanın korsandan farkı yok (!).
Hocam ben böyle düşünmüyorum kiBu şekilde düşünen var mı ya cidden? Tamam beğenmezsin anlarım da korsan demek nedir yahu.
Steam ve Epic yerine korsan oyun oynayan biri olarak Epic'ten oynarken korsandan bir farkı olmadığını, farklı hissettirmediğini söyleyebilirim. Bu konuda daha çok yolları var, en temel şeyler bile yok hala.Bu şekilde düşünen var mı ya cidden? Tamam beğenmezsin anlarım da korsan demek nedir yahu.
Steam'den de tek kişilik hikayeli oyun oynayınca da aynı şey olmaz mı? Korsan ile kıyaslama yapmak hangi kafa? Oynarsın oynamazsın o ayrı.Steam ve Epic yerine korsan oyun oynayan biri olarak Epic'ten oynarken korsandan bir farkı olmadığını, farklı hissettirmediğini söyleyebilirim. Bu konuda daha çok yolları var, en temel şeyler bile yok hala.
Olmaz tabii ki. Steam, asla korsan gibi hissettirmiyor. Bir sürü artı özelliği var, saymaya gerek yok açıkça belli zaten. Burada Epic'ten alınmaz falan demiyorum. Kişinin tercihine bağlı o ama Epic'in daha yolu var.Steam'den de tek kişilik hikayeli oyun oynayınca da aynı şey olmaz mı? Korsan ile kıyaslama yapmak hangi kafa? Oynarsın oynamazsın o ayrı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.