Superbox 10 Mbps yeterli mi?

Komşunun kullanabilmesi için bir Wi-Fi menzil genisleticiye ihtiyacın olur. Alırsa kullanırsınız yoksa yapacak bir şey yok gibi.

Bende superbox düsünüyorum yayın için, sizin tecrübeleriniz nasıl? Yayın sırasında kopmalar droplar oluyor mu, önerir misiniz?

Bende superbox düsünüyorum yayın için, sizin tecrübeleriniz nasıl? Yayın sırasında kopmalar droplar oluyor mu, önerir misiniz?
Valla ben alıntıdaki ayarları yaptım, 1-2 gün iyiydi, zaten akşamları kötüydü, sonra gündüzleride kötü olmaya başladı. Turkcelli aradım, hizmet kaliteniz baz istasyonu yetersizliği yoğunluğu nedeniyle bulunduğum bölgede kötü ve yeterli hizmeti alamıyorum, bu benden kaynaklı bir durum değil, sizin hizmet kalitenizin bölgede kötü olmasından kaynaklı ve bunu bildiğiniz halde bunu bana verdiniz dedim, bu nedenle aboneliği cayma bedeli ve türevi cezaları ödemeden sonlandırmak istiyorum dedim, talebim kabul edildi ve aboneliği sonlandırıp, cihazı teslim ettim. Ama hizmet kalitesinin iyi olduğu yerlerde kullanılabilir ve güzel olur. Sizin konumuzda durumun ne olduğunu bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Ama şahsım adına superboxtan kurtuldum diyebilerim.

Ben kullanıyorum gerçekten çok güçlü ve Online oyularda çok iyi. Tavsiye ederim, uzun süredir de kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…