Superbox 10 Mbps yeterli mi?

Valla sana bu mesajı yazdıktan sonra superboxumun arayüzünü kurcaladım ve daha önceleri twitch ya da youtubeda yayın yaparken upload sıfırlıyordu, şimidi twitchte 6000 bitrate veriyorum, youtubeda 15000 bitrate veriyorum ne drop oluyor ne de kare atlama; ama ne yaptığımı bilmiyorum. Moralim şu anda çok iyi valla. Bu arada ben limitsiz, kullanıyorum, Hız gündüzleri 260/47 ve akşamları da 180/40 olarak ölçülüyor, youtubeda 15000 bitrate verip yayın yaptığımda ping 70-75 arası oluyor. hiç drop, kare atlama yok, süper oldu ya.

Bende superbox düsünüyorum yayın için, sizin tecrübeleriniz nasıl? Yayın sırasında kopmalar droplar oluyor mu, önerir misiniz?

Bende superbox düsünüyorum yayın için, sizin tecrübeleriniz nasıl? Yayın sırasında kopmalar droplar oluyor mu, önerir misiniz?
Valla ben alıntıdaki ayarları yaptım, 1-2 gün iyiydi, zaten akşamları kötüydü, sonra gündüzleride kötü olmaya başladı. Turkcelli aradım, hizmet kaliteniz baz istasyonu yetersizliği yoğunluğu nedeniyle bulunduğum bölgede kötü ve yeterli hizmeti alamıyorum, bu benden kaynaklı bir durum değil, sizin hizmet kalitenizin bölgede kötü olmasından kaynaklı ve bunu bildiğiniz halde bunu bana verdiniz dedim, bu nedenle aboneliği cayma bedeli ve türevi cezaları ödemeden sonlandırmak istiyorum dedim, talebim kabul edildi ve aboneliği sonlandırıp, cihazı teslim ettim. Ama hizmet kalitesinin iyi olduğu yerlerde kullanılabilir ve güzel olur. Sizin konumuzda durumun ne olduğunu bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Ama şahsım adına superboxtan kurtuldum diyebilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı