Superbox 10 Mbps yeterli mi?

Valla sana bu mesajı yazdıktan sonra superboxumun arayüzünü kurcaladım ve daha önceleri twitch ya da youtubeda yayın yaparken upload sıfırlıyordu, şimidi twitchte 6000 bitrate veriyorum, youtubeda 15000 bitrate veriyorum ne drop oluyor ne de kare atlama; ama ne yaptığımı bilmiyorum. Moralim şu anda çok iyi valla. Bu arada ben limitsiz, kullanıyorum, Hız gündüzleri 260/47 ve akşamları da 180/40 olarak ölçülüyor, youtubeda 15000 bitrate verip yayın yaptığımda ping 70-75 arası oluyor. hiç drop, kare atlama yok, süper oldu ya.

Hayırlı olsun hocam:) bana download lazım değil evimde fena olmayan bir internet var hali hazırda. Ben bunu sadec e yayın açtığımda bağlanmak için istiyorum ya 50 gb kotalı olanı alıcam ya da 10 megabit olanı alıcam. acaba saatte upload kac gb yer ki?

Hayırlı olsun hocam:) bana download lazım değil evimde fena olmayan bir internet var hali hazırda. Ben bunu sadec e yayın açtığımda bağlanmak için istiyorum ya 50 gb kotalı olanı alıcam ya da 10 megabit olanı alıcam. acaba saatte upload kac gb yer ki?
Bizim halıhazırda da yok işte uğraşıyoruz. 50 gb yayın için yetermi ki?

Valla sana bu mesajı yazdıktan sonra superboxumun arayüzünü kurcaladım ve daha önceleri twitch ya da youtubeda yayın yaparken upload sıfırlıyordu, şimidi twitchte 6000 bitrate veriyorum, youtubeda 15000 bitrate veriyorum ne drop oluyor ne de kare atlama; ama ne yaptığımı bilmiyorum. Moralim şu anda çok iyi valla. Bu arada ben limitsiz, kullanıyorum, Hız gündüzleri 260/47 ve akşamları da 180/40 olarak ölçülüyor, youtubeda 15000 bitrate verip yayın yaptığımda ping 70-75 arası oluyor. hiç drop, kare atlama yok, süper oldu ya.

Peki hangi ayarlamaları yaptın bizimlede paylaşırmısın

Eğer kota hız düşümü vs yoksa sizin durumunuza en uygun dediğiniz paket. Superbox 10 mbps. Bende 2 yıl bekledim port için ama bolgem VDSL. Pişman da değilim.
Hız düşümü yok zaten düşük hızda kotasız 159 tl güzel yanı gezdirebilmek bide o boyut var yazlık evdede internet sıkıntısı oluyo tak prize çalıştır.

Peki hangi ayarlamaları yaptın bizimlede paylaşırmısın
Superbox kaç metreden etkili olur yani modem gibi az mı bi binanın hepsinde çekermi binanın biraz uzağında vs modemde çekme sıkıntısda oluyor bazılarınnda güçlendirici alıyolar sonra.

Modemle aynidir çekim gücü.
Eğer yan binadaki arkadaşla paylaşacak kadar çekerse 279 tl lik paketten alacağım en azından yarısı bana kalır)) 2 kişi kullanırız evde çok int kulanan olmaz yani çekerse alıcam.

Eğer yan binadaki arkadaşla paylaşacak kadar çekerse 279 tl lik paketten alacağım en azından yarısı bana kalır)) 2 kişi kullanırız evde çok int kulanan olmaz yani çekerse alıcam.
Büyük ihtimal o çok çeken modem dediğimiz şey. Antenli vs güçlü bir üründür. Superbox ne o kadar fazla ceker nede diğeri gibi az ceker ortalama bir modem kadar ceker.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı