Superbox 100 GB internet yeterli olur mu?

reichsadler

Kilopat
Merhabalar arkadaşlar, iki sorum var. Ben grafiker olarak freelance çalışıyorum. Müşterilerimin çoğu Amerika ve güney Amerika bölgesinde genellikle sabahlara kadar tasarım/çizim yapıyorum. Satış yaptığım sitede aynı hesaptan farklı iş açmam sonsuza kadar uzaklaştırma (ban) riski taşıyor ve evde kablolu internetim mevcut o yüzden Superbox alıp (farklı IP kullanarak) işlerime devam etmek istiyorum ancak 100 GB yeterli olur mu henüz çözemedim. Sadece internette gezip, müzik ve görsel indirerek 100 GB internet bana yeterli olur mu? Kullanan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim. bir diğer sorum ise satış yaptığım site, eğer farklı iş açarsam ( örnek, kara kalem işi gibi) aynı IP üzerinden siteden sonsuza kadar uzaklaştırılacağımı söylüyor yapmak istediğim eylemde herhangi bir illegal durum söz konusu değil ben 3 alanda kendini geliştirdiğim için diğer iş olanaklarıyla da para kazanmak istiyorum. Dediğim gibi herhangi bir illegal durum söz konusu değil. Yapan kişiler ajans adı altında yapabiliyor. Çok uzatmadan, ben Superbox alıp farklı IP ile bağlanırsam herhangi bir bulunma durumu olabilir mi? Cevap yazarsanız çok sevinirim.

Evde internete bağlı olan 3 telefon, 1 televizyon, 2 bilgisayar var. En sık kullanan benim. Kullanım detayları bu şekilde. Kotalı internet nasıl kullanıyormuşuz hayret ediyorum. Bildiğin özgürlük suçuymuş.

Dosya Ekleri

• xxxx.png
    xxxx.png
    10,7 KB · Görüntüleme: 864
Kullanımınızı bilmiyorum ama , 100 gb aylık kullanım için biraz az bir boyut. Yetme ihtimali yok gibi.
Çok teşekkürler. 200 GB gibi bir alternatif daha cazip görünüyor sanırım.
Evde internete bağlı olan 3 telefon, 1 televizyon, 2 bilgisayar var. En sık kullanan benim. Kullanım detayları bu şekilde. Kotalı internet nasıl kullanıyormuşuz hayret ediyorum. Bildiğin özgürlük suçuymuş.
O kadar haklısınız ki. Yıl 2022 ama Turkcell 100 GB yeterli olur diye öngörüyor sanırım.

Kotalı internet dönemi bu kadar harcamamız alternatifimiz de yoktu yetiyordu tabii farketmiyorduk. Şimdi filmler diziler fotolar videolar çok büyük boyutlarda kotasız yetmesi mümkün değil.

Kotalı internet dönemi bu kadar harcamamız alternatifimiz de yoktu yetiyordu tabii fark etmiyorduk. Şimdi filmler diziler fotolar videolar çok büyük boyutlarda kotasız yetmesi mümkün değil.

Ben kotalı dönemde Superonline'dan hizmet alıyordum. 100 GB kotası vardı 50Mbps hız alıyordum. Kota ilk haftada bitiyordu, sonrasında hızım 8'e düşüyordu ve sınırsız* oluyordu. Her hafta ekstra kota satın aldığımı hatırlıyorum. Bize, bana yetmiyordu. Sürekli oyun oynayan, aktif oyun indirip deneyen ve dizi, film, yayın izleyen birisiyim. Beceremiyordum idareli kullanmayı. Kötü dönemlerdi...

Sizin için 200 GB yetebilir. Ama kota sıkıntısı çekmek istemiyorsanız, kotasız Superbox alabilirsiniz ama pahalı olur.
Cevabınız için teşekkürler. Bende düşündüm ama 600 Tl gibi bir ücreti var. Paranın kıymeti yok.
Ben kotalı dönemde Superonline'dan hizmet alıyordum. 100 GB kotası vardı 50Mbps hız alıyordum. Kota ilk haftada bitiyordu, sonrasında hızım 8'e düşüyordu ve sınırsız* oluyordu. Her hafta ekstra kota satın aldığımı hatırlıyorum. Bize, bana yetmiyordu. Sürekli oyun oynayan, aktif oyun indirip deneyen ve dizi, film, yayın izleyen birisiyim. Beceremiyordum idareli kullanmayı. Kötü dönemlerdi...
Kötü bir tecrübe olmuş gibi herkes yaşamıştır sanırım o internetin karanlık dönemlerini. Benim kablolu modemim olduğu için oyun, film ve indirme işlerimi onun üzerinden halledebilirim diye düşündüm. Bana sağlaması gereken tek şey siteye ulaşım ve günde 15-35 görsel indirmem olacak. Ancak bende yetmez gibi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı