Superbox alınır mı?

Bu yanlıştan dönün. Altyapınız yok ise tek seçenek o olsa bile altyapıyı beklerdim. Taahhüt olayından zaten elemelisiniz. Çünkü memnun kalmazsanız yüksek fiyattan kötü hizmet alırsınız.
 
Merhaba, Superbox kotalı paketlerden almayı düşünüyorum. Oyun oynuyorum, yazılım yapıyorum, yayın açıyorum. 500 GB kotalı almayı düşünüyorum. Evde bir tek ben interneti kullanıyorum? Bir de annem babam. (onlar da sadece arada bir video izliyor ve genellikle Instagram, Facebook vesaire geziniyorlar.) Sizce yeterli midir?

Önereceğiniz başka bir paket varsa iyi olur? Yükleme hızının yüksek olması güzel olur.

Babam şirketi için aldı 1 Mbps download 1 Mbps upload veriyor değmez parasına.
 
Önermiyorum 2 arkadaşım da da var çok sıkıntılı. Mecbur altyapı yok diyorsanız uydudan internet kullanın Superbox'dan iyidir.

Uydudan internet derken UyduNet / Kablonet'i kastediyorsan öyle bir şey yok onlar da bildiğin fiber / DSL kablolu internet. Elon Musk senin dediğini yapmak için milyar dolarlık yatırım yapıp atmosfere binlerce uydu yerleştiriyor ve üyeliğini 100 USD gibi bir fiyattan başlatıyor.

Çoğu arkadaş önermemiş ancak LTE'nin düzgün çektiği, Turkcell telefon hattı ile 50 mbps ve üstü hız alabileceğin bir lokasyonda bulunuyorsan alınmaması için bir sebep göremiyorum. Ama 500 GB yetmeyebilir orası da senin kararın hiç internet olmamasından iyidir.
 
Hocam sizin için son tercih olmalı bütün altyapı kontrollerini yapın ve emin olduktan sonra hiçbir altyapı yoksa son çare olarak alınabilir fakat oyun oynuyorum demişsiniz ping değerleri sizi memnun etmez ayrıca yayın yapıp video izliyorsanız 500 GB kota günümüzde yeterli olacağını düşünmüyorum ve yayın için upload hızları pek tatmin etmez. Fiyatını da hak ettiğini düşünmüyorum. Bu ISS kendi altyapıları var hepsini bir kontrol edin (internet sitelerinden altyapı sorgulayıp sonuçları bizimle paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz)

TurkNet.
Vodafone.
Superonline.
Türk Telekom.
Kablonet.
 
Bunun yerine uydu interneti al. Amcamda suberbox vardı ve pişmandı. Hiç çekmiyordu.
Uydudan internet derken UyduNet / Kablonet'i kastediyorsan öyle bir şey yok onlar da bildiğin fiber / DSL kablolu internet. Elon Musk senin dediğini yapmak için milyar dolarlık yatırım yapıp atmosfere binlerce uydu yerleştiriyor ve üyeliğini 100 USD gibi bir fiyattan başlatıyor.

Çoğu arkadaş önermemiş ancak LTE'nin düzgün çektiği, Turkcell telefon hattı ile 50 Mbps ve üstü hız alabileceğin bir lokasyonda bulunuyorsan alınmaması için bir sebep göremiyorum. Ama 500 GB yetmeyebilir orası da senin kararın hiç internet olmamasından iyidir.

Uydu internetinde eve çanak anten gibi kurulum yapıyorlar o şekilde oluyor. Şu anda kendimde kullanıyorum.
 
500 GB yetmez. Ayın bir kısmında internetsiz kalabilirsiniz. Ben 1.5 yıl boyunca 75 GB aylık kotayla vınn kullanmıştım :) .
 
Yazan arkadaşlar niye bu kadar abartmışlar anlamadım. 1 yıl boyunca kullandım 10Mbps paketini. Gayet stabildi, bir sorun yoktu.

İptal kısmına gelince ilk önce gittik bir Turkcell bayiden hattı iptal ettik. Sonra Superonline bayisine modemi bıraktık. Kolay bir olaydı.

Turkcell hatlı bir telefondan hız testi yapın günün belli saatlerinde, ona göre karar verirsiniz.

500GB'lik paketi göremedim bir de ben, link atar mısınız?
 
Merhaba, Superbox kotalı paketlerden almayı düşünüyorum. Oyun oynuyorum, yazılım yapıyorum, yayın açıyorum. 500 GB kotalı almayı düşünüyorum. Evde bir tek ben interneti kullanıyorum? bir de annem babam. (Onlar da sadece arada bir video izliyor ve genellikle Instagram, Facebook vesaire geziniyorlar.) Sizce yeterli midir?

Önereceğiniz başka bir paket varsa iyi olur? Yükleme hızının yüksek olması güzel olur.

Hocam değerler şehirden şehire değişir ama ben Ankara'dayım ve hiç önermiyorum. Limitsiz alsam da Download hızım hep 7 lerde, Upload ise 5'i geçmiyordu. Ama eğer İstanbul'a yakın bir yerde yaşıyorsanız alabilirsiniz. Denemek için taahhütü olmayan bir paket alabilirsiniz. Sonra isterseniz iptal eder veya iade istersiniz.
 

Geri
Yukarı