Çözüldü Superbox ani internet kesilmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LeCrOmAnCeR

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. İnternet bağlantısı konusunda büyük sıkıntılar yaşıyorum. Yaşadığımız yerde kaliteli bir internet hattı olmadığı için Superbox kullanıyorum. Tarifemiz 10 MB internet hızında ve çoğunlukla bu hızları alıyorum, fakat özellikle oyun oynarken ve indirirken internet aniden birkaç saniyeliğine kesiliyor ve bu durum sürekli olarak yaşanıyor. Bu Download Manager kullanmadan bir şey indirirken indirmenin bozulmasına sebep oluyor. Ve Valorant gibi ani tepki vermem gereken oyunlarda başarımı önemli ölçüde düşürüyor.

Acaba Superbox ya da başka bir 4.5G modemi olup aynı sorunu yaşayan, ya da bir çözümü olan var mı?

Not: Ethernet kablosu kullanıyorum. Java'm günceldir.

Legion Y540-15IRH
1660 Ti
16 GB RAM
i7 9750h
512 GB SSD
2 TB HDD
Windows 10

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Superbox baz istasyonundan bağlantı aldığı için alt yapılı intenetleriyle kıyaslandığında bir tık altta kalıyor hava koşulları ve verilen hizmetle bu değerlerde sapmalar olabiliyor altyapınızın en yakın zamanda yenilenmesi veya fiber gelmesi dileyiğle allaha emanet
Superbox baz istasyonundan bağlantı aldığı için alt yapılı intenetleriyle kıyaslandığında bir tık altta kalıyor hava koşulları ve verilen hizmetle bu değerlerde sapmalar olabiliyor altyapınızın en yakın zamanda yenilenmesi veya fiber gelmesi dileyiğle allaha emanet

Çözüm
Ben de aynısını yaşıyorum ve çözüm olarak ağ ayarını 3G'ye indirdim. Yine olmazsa SIM kartı çıkarın ve 10 saniye bekleyip geri takın. Daha sonra modemin arkasındaki reset yerine bir iğneyle basılı tutun ve modemi resetleyin. Bu bir süre çözüm olacaktır. Ek olarak yine devam ederse 3G'ye alırsınız.

Çekim kalitesi nasıl?
Cihazda bir sorun olabilir. Turkcell ile görüştünüz mü?

Çekim kalitesi nasıl?
Cihazda bir sorun olabilir. Turkcell ile görüştünüz mü?

Görüşmek bir yana 10 kere arıza raporu çıkarttık. Dedikleri tek şey kaydettik gereği yapılacaktır, ama hiçbir şey değişmiyor.

Modemi 3G'ye indirmek internet hızını etkiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…