Superbox B535-232 ve B618 Güncelleme ve farklı arayüz ayarları

Merhaba, cevap için teşekkür ederim. Dediğiniz yöntemle APN ekle + simgesini aktif hale getirebildim. Ancak profili Kaydet tuşu maalesef aktif olmuyor ve girdiğim bilgileri kaydedemiyorum.

Merhaba, cevap için teşekkür ederim. Dediğiniz yöntemle APN ekle + simgesini aktif hale getirebildim. Ancak profili Kaydet tuşu maalesef aktif olmuyor ve girdiğim bilgileri kaydedemiyorum.
Hocam bir sonuca ulasabildin mi? Bendede ayni sorun var.

Evet + tuşunu aktif ettiğimiz sağ taraftan (chrome da) kaydet disabled yazan diziyi silince kaydet tuşu açılıyor.

Evet + tuşunu aktif ettiğimiz sağ taraftan (Chrome da) kaydet disabled yazan diziyi silince kaydet tuşu açılıyor.

Belirtilen yöntemdeki gibi #save_btn taginda bulunan display none bölümünü silin kaydet düğmesi gelecektir.

class="btn_normal_short btn_enabled margin-left-20 btn_disabled"

Merhaba, benim cihazda ne yazık ki sadece mobil ağ kısmı çıkıyor. Bunu geliştirme araçları yöntemi ile değiştirebilir miyim?
Bu konuda yardımcı olabilicek arkadaş varmı?
Merhaba, benim cihazda ne yazık ki sadece mobil ağ kısmı çıkıyor. Bunu geliştirme araçları yöntemi ile değiştirebilir miyim?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    72,5 KB · Görüntüleme: 704
Son düzenleme:
11.0.1 hocam ayrıntılı ekran görüntüsünü cihazdan alıp ileteyim.
Sürüm 10.0.1.1 olanda öğe denetlemeyle falan bir şekilde APN eklenebiliyor ama 11.0.1.1'de olmuyor. Elimde olsa denerdim. Satabiliyorsan satıp sürümü düşük olandan al. Aşağıdaki videolar 10.0.1.1 sürümde işe yarıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet ne yazıkki eklenemiyormuş hocam. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…