Superbox cayma bedeli kullandıkça azalır mı?

İrfan54

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, altyapım olmadığından dolayı Superbox kullanıyorum. Geçen hafta siteye fiber altyapı geldi. Ben de Superbox'u iptal ettirmek için Turkcell ile görüştüm bana 700₺ civarı cayma bedeli olduğunu söylediler. (3 aydır kullanıyorum) şunu sormak istiyorum: Birkaç ay sonra iptal ettirmek istesem cayma bedeli artar mı? Yoksa daha mı az öderim?

Son düzenleme:
Bir kaç ay sonra daha yüksek olur. Rakamları örnek veriyorum mesela sana normalde 300₺ olan paketi 24 ay taahhüt verdiğin için 175₺'ye veriyorlar, caymak istersen de indirim bedellerini yani 125₺ farkı kullandığın ay sayısı ile çarpıp senden alıyorlar. Yani 125₺ aylık indirim alıyorsan bir ürünün 10 ay sonunda ki cayma bedeli 1250₺ olur.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, altyapım olmadığından dolayı Superbox kullanıyorum. Geçen hafta siteye fiber altyapı geldi. Ben de Superbox'u iptal ettirmek için Turkcell ile görüştüm bana 700₺ civarı cayma bedeli olduğunu söylediler. (3 aydır kullanıyorum) şunu sormak istiyorum: Birkaç ay sonra iptal ettirmek istesem cayma bedeli artar mı? Yoksa daha mı az öderim?
Birkaç ay daha artmaya devam eder. Sonra yavaş yavaş düşer.

Benim bildiğim kadarı ile formül şu şekilde; yararlandığınız toplam indirim ile kalan ay ücretlerinden lehinize olan tutar. Yani diyelim ki 24 aylık sözleşmede 1. aydan 12 aya kadar artar daha sonra azalmaya geçer. BTK düzenlemesi böyle diye biliyorum. Diyelim ki aylık 200 lira indirim alıyorsun. İlk ay vazgeçmek istediğinde 200 lira cayma ödersin ya da diyelim ki 23. ay caymak istediğinde 200 lira ödersin. En yüksek tutarı taahhüt ortasında ödersin. Ayrıca eğer ki platformda yeni iseniz size iç kurulum, aktivasyon bedeli vs gibi indirimleri de yansıtırlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı