Superbox cayma bedeli

6 Aylık Adsl iptalimde 300Tl ödedim. Aşağı yukarı Süperbox'ta o civardadır.

Kardeşim hizmet vermedikleri bir yeri bul, oraya nakil talep et. Hizmet verilemeyeceği için cayma bedeli olmadan iptal edersiniz.

Herhalde yatağın ters tarafından kalktınız. Adam müşteri hizmetleri ile uğraşmak yerine hızlı cevap için buraya yazmış.
Konu onaylanması ve insanların görüp cevap vermesi daha uzun sürer. Buraya yazılan fiyatlar büyük ihtimalle doğru olmayacak. Hızlı ve doğru cevap için müşteri hizmetlerini araması lazım.
Kardeşim hizmet vermedikleri bir yeri bul, oraya nakil talep et. Hizmet verilemeyeceği için cayma bedeli olmadan iptal edersiniz.
Süperbox olduğu için böyle bir şey mümkün değil.

Elektrik olmayan bir yere nakil talep etsin
Taahhütlü aboneliklerde tüketicinin yerleşim yerinin değişmesi ve taahhüt konusu hizmetin tüketiciye yeni yerleşim yerinde aynı nitelikte sunulmasının fiilen imkansız olması durumunda, tüketici birinci fıkrada belirtilen tutarları veya herhangi bir bedeli ödemeksizin taahhütlü aboneliğini feshedebilir.

Hocam evde televizyon izleyen yok . Türk Telekom'da 3 ay ücretsiz kampanyası var galiba onlar nasıl önerir misiniz?

Hocam evde televizyon izleyen yok . Türk Telekom'da 3 ay ücretsiz kampanyası var galiba onlar nasıl önerir misiniz?
TürkTelekom her ay sizden o ilk 3 ayın ücretini hayli hayli alır o yüzden pek önermem her ay olmayan şeyleri var ederek bedel ödettiriyorlar ve internet hızları berbat aşırı yüksek bir paket alsan anca iyi bir hız elde edersin diyebilirim veya 60TL yerine 90TL verip evde gerçek interneti görür ve ödediğinizi alabilirsiniz.

Hocam 124 TL'ye 50Mbps hız İnternet'i var ilk 3 ay ücretsiz o nasıldır?

Hocam 124 TL'ye 50Mbps hız İnternet'i var ilk 3 ay ücretsiz o nasıldır?
Sizi bilemiyorum açıkçası ama ben hiç güvenmiyorum TürkTelekom'a (daha önce kullandım) çünkü dedikleri hızın yarısını bile anca verebiliyorlar iyi bir hız elde etmek istiyorsan modemi de değiştirmelisin mesela.

@Ceyhun9771
Bu ev interneti olarak geçmiyor. Altyapı yok. Altyapı olmayan yere gitmek işe yaramaz bence.
O zaman şöyle yaparız;

Arkadaş kendine fatura edilen cayma bedelini, e-devletten tüketici hakem heyetine şikayet edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…