Superbox hız sorunu

ArtistÇoban

Hectopat
Merhaba arkadaşlar superbox ile ilgili 2 tane sorunum var birincisi yüksek ping (oyunlarda benimle aynı şehirde oturan arkadaşlarım 50 ping alırken ben 100 ping alıyorum), diğeri ise telefonumda Wi-Fi ile bağlandığımda download hızım 60'larda iken bilgisayarıma ethernet ile bağladığımda bu değer 15'lerde oluyor. Bilgisayarımda internet hızımdan yararlanamıyorum kısacası. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar superbox ile ilgili 2 tane sorunum var birincisi yüksek ping (oyunlarda benimle aynı şehirde oturan arkadaşlarım 50 ping alırken ben 100 ping alıyorum), diğeri ise telefonumda Wi-Fi ile bağlandığımda download hızım 60'larda iken bilgisayarıma ethernet ile bağladığımda bu değer 15'lerde oluyor. Bilgisayarımda internet hızımdan yararlanamıyorum kısacası. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ping sorunu baz istasyonu kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ethernet kablosu konusu PC ile alakalı bir sorun olabilir Wi-Fi ile yüksek hız alabiliyorsanız cihazla alakalı sorun yok demektir.

Ping sorunu baz istasyonu kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ethernet kablosu konusu PC ile alakalı bir sorun olabilir Wi-Fi ile yüksek hız alabiliyorsanız cihazla alakalı sorun yok demektir.
Modem iki tane wifi gönderiyo birisinin isminin sonunda 5ghz ifadesi yer alıyor diğerinde bu ifade yok.
İki wifi da hem telefonda hem de pcde test ettim sonuçlarda telefon 5 mbps fazla çıktı ama ondan bir şey olmaz sadece ethernet konusunda çok aklım karıştı. Kabloda mı sorun var bilemedim. Sizce sorun nerede?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı