Superbox ile VINN arasındaki farklar nedir?

halilcanaka

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Antrenör
Merhaba arkadaşlar. Evde internetim var ama öğrenim gördüğüm yerde böyle bir hizmet kullanma şansım yok. Mobil kullanım da internetim için yetmiyor. Laptop ile oyun oynuyorum. Superbox ya da VINN almayı düşünüyorum Turkcell'den. Bunların hız ve bağlantı kalitesi açısından farkları nelerdir? Hangisi daha verimli olur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Evde internetim var ama öğrenim gördüğüm yerde böyle bir hizmet kullanma şansım yok. Mobil kullanım da internetim için yetmiyor. Laptop ile oyun oynuyorum. Superbox ya da VINN almayı düşünüyorum Turkcell'den. Bunların hız ve bağlantı kalitesi açısından farkları nelerdir? Hangisi daha verimli olur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İkisini de kesinlikle ama kesinlikle almayın. İkisinin de hizmetini hiç beğenmiyorum. Beğenen biri varsa lütfen yazsın. Ben ne memnun olanı gördüm. Ne de öveni...

Online oyun deneyimi ikisinin de rezalet ötesidir. Alırsanız bizzat yaşayacaksınız zaten o problemleri.

VINN sistemi önceden USB ile çalışıyordu ama sanırım artık o sistemden çıktılar. Taşınabilir bir şebeke cihazı satın aldırıyorlar. Superbox da benzer. İkisi de birbirinden kötü rica ediyorum ikisinden de uzak durun.

VINN kalmadı mı?
Baktım VINN için 470 liralık cihaz alıyorsunuz + paket fiyatları ve üstüne de kota var.

Fiyatları 100 GB kotalı için 159-169 TL arası değişiyor. Ben telefonumu modem yaptığımda bile sorun yaşamıyorum ara sıra biraz Ping oluyor. Bu hizmetler çok mu kötü gerçekten? Başka birşey kullanma şansım yok. Mobil internetim yetmiyor çünkü.

Fiyatları 100 GB kotalı için 159-169 TL arası değişiyor. Ben telefonumu modem yaptığımda bile sorun yaşamıyorum ara sıra Biraz Ping oluyor. Bu hizmetler çok mu kötü gerçekten? Başka birşey kullanma şansım yok. Mobil internetim yetmiyor çünkü.
Telefon internetinden yani mobil veriden daha kötü. Bakın forumda emin olmadan konuşmam. Ama gerçekten emin olarak söylüyorum. Mobil internetten daha kötü.

Vodafone Redbox'a da bir bakın. Hem daha ucuzdur. Hizmeti de daha iyi.

Telefon internetinden yani mobil veriden daha kötü. Bakın forumda emin olmadan konuşmam. Ama gerçekten emin olarak söylüyorum. Mobil internetten daha kötü.

Vodafone Redbox'a da bir bakın. Hem daha ucuzdur. Hizmeti de daha iyi.
Eğitim göreceğimiz yerde sadece Turkcell çekiyormuş yoksa Redbox fiyatları daha uygun. Hiç kullanamazsam çok sıkılacağım. Alıp da verim alamazsam daha çok üzülürüm iki sene taahhüt gerekiyor çünkü Superbox için. Vınn 1 sene taahhüt imkanı sunuyor.

Eğitim göreceğimiz yerde sadece Turkcell çekiyormuş yoksa Redbox fiyatları daha uygun. Hiç kullanamazsam çok sıkılacağım. Alıp da verim alamazsam daha çok üzülürüm iki sene taahhüt gerekiyor çünkü Superbox için. Vınn 1 sene taahhüt imkanı sunuyor.
Alırsanız VINN alın. Superbox kesinlikle geçilmemeli. Eğer ki memnun olma şansınız biraz bile varsa o şansı VINN'da bulursunuz.

Hem taahhütü de az. Bence onu seçin. Belki memnun eder.

Veriminizi siz kendiniz görürsünüz. Aşırı bir beklenti de olmayın. Ama VINN belki biraz sizi idare eder. Superbox ise kesinlikle etmez.

Alırsanız VINN alın. Superbox kesinlikle geçilmemeli. Eğer ki memnun olma şansınız biraz bile varsa o şansı VINN'da bulursunuz.

Hem taahhütü de az. Bence onu seçin. Belki memnun eder.

Veriminizi siz kendiniz görürsünüz. Aşırı bir beklenti de olmayın. Ama VINN belki biraz sizi idare eder. Superbox ise kesinlikle etmez.
Çok teşekkür ederim. Vınn mantıklı bir seçim duruyor konuştuklarımıza göre.

1629150156664.png

Superbox ile aldığım şu anki mevcut değerler. Bölgeden bölgeye, günün saatinden saatine değişiklik gösteriyor. Yeri geldiğinde 100 Mbit'i geçtiğimi hatırlarım.
1629150156664.png

Superbox ile aldığım şu anki mevcut değerler. Bölgeden bölgeye, günün saatinden saatine değişiklik gösteriyor. Yeri geldiğinde 100 Mbit'i geçtiğimi hatırlarım.
Fikir vermesi için farklı bir test daha atıyorum, bu saatlerde böyle çılgın da atabiliyor mesela. :D

1629164997033.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı